2777
2789
عنوان

داشتن خواهر برادر با اختلاف سنی 14 سال یا کلا نداشتنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 67 پست

اختلاف سنی بچه های من ۸ساله 

فعلا ک پسرم ۹ ماهه اس دخترم خیلی داداششو دوس داره ولی نگران آینده ام همش میگم کاش وقتی دختر ۴یا۵ ساله ود دومی رو آورده بودم خیلی بیشتر به درد هم میخوردن همبازی بودن و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا به نظر من تفاوت سنی های مثلا هفت هشت ساله خوب نیست چون بچه دوم که کوچیکه بچه اول هم درسته کوچیکه ولی اونقدرم بزرگ نیست که مسائل و تفکیک کنه بعد باهم به اختلاف میخورن اما همین دوازده سیزده ساله ها خوب میشن باهم اون بزرگه دیگه درک میکنه حمایتش میکنه 

اینم یه طرف قضیس که گیجم کردهشما بچه کوچیک خانواده این؟

من نه ولی دوست صمیم دقیقا همین شرایط داره ...بچه اخر با اختلاف سنی بالادرد و دل که میکرد ادم جیگرش میسوخت...همه کار برای پدر و مادرش میکرد ما درگیر دفاع پروپوزال این طفلک همون تایم باباش بستری بیمارستان درگیر اینجور داستانا...کل سرمایه کار و زندگی و جوونیش دو سال پیش داد برای سلامت باباش که اون بنده خدا هم فوت شد...ظلم خیلی بزرگیه نکنید اینکار رو...

من نه ولی دوست صمیم دقیقا همین شرایط داره ...بچه اخر با اختلاف سنی بالادرد و دل که میکرد ادم جیگرش م ...

ولی یه چیزیم بگما مادر پدر جوونم دیدم که مریض میشن مصیبت میگیرتشون

کلا میدونین

خیلیییییییی سردرگمم

ولی یه چیزیم بگما مادر پدر جوونم دیدم که مریض میشن مصیبت میگیرتشونکلا میدونینخیلیییییییی سردرگمم

بله ولی این شرایطی که شما میگین قابل پیش بینی نیست ولی اونایی که با اختلاف سنی زیاد بچه میارن نمیتونن ادعا کنن شرایط براشون قابل پیشبینی نبوده....