2777
2789
عنوان

داشتن خواهر برادر با اختلاف سنی 14 سال یا کلا نداشتنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 67 پست

بچه یا باید پشت سرهم باشه یا یدونه بمونه 

من خودم پسر خواندم بزرگ کردم یدور با اون درس خوندم بعد نوبت دخترم شد دوباره همون پروسه 

از سال دیگه ام با پسر کوچیکم 

عقل که نباشه جان در عذابه والله 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همه خواهر برادرا همدم نیستنهیچوقت رو این حساب بچه‌دار نشیناگه من بودم دیگه خودمو تو دردسر نمیند ...

منم اول اعتقادم روی تک فرزندی بود.ما جزو اولین هایی بودیم که توی گوشمون از فواید تک فرزندی خوندن و ما هم دیدیم قشنگه ...

ولی پسرم رسید به ۱۰ سال دیدم چه اشتباهی کردم 

هم به خاطر خودش 

با ابنکه من خیلی اصول تربیتی رو رعابت میکردم و برای تربیتش مطالعه داشتم

هم به خاطر خودم و همسرم 

برای همین تصمیم گرفتیم باز بچه دار بشیم

الان پسر بزرگم ۲۳ سالشه

دومی و سومی ۱۰ سال و ۱۳ سال باهاش فاصله دارن

رابطه هاشون عالیه

پشت و پناه همدیگه هستن

سختیهایی که برای تربیت اولی داشتم برای بعدی ها نداشتم دبگه

اکثر اونایی که میگن نیار از مسولیت فراری هستن

فکر میکنن از یه بار و سختی فرار کنن دیگه زندگیشون راحت میشه

درصورتیکه زندگی همیشه بالا و پایین داره چه با بچه چه بی بچه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

برای آینده فقط وقتیکه ما نیستیم بیکس نباشه

من ۱۰ تا خواهر و برادر دارم ولی اینجا غریبن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما که اینطورییم ولی خب بقیه رو نمیدونم 

مثلا من رفته بودم مسافرت هی ابجیم زنگ میزد بقیه دوستام میگفتن ععععع حوصله داری..ولی خب مامان من الان ۴۵سالشه ابجیم نیاز به توجه داره شاید مامانم از نظر مالی چیزی براش کم نزاره ولی منم سعی میکنم از نظر احساسات و همه چی مثل خودش باشم که احساس کم توجهی نکنه ..بنظرم اگر شما روحیشو دارید حتما اقدام کنید چون تک فرزند بودن واقعا خوب نیست ..من با وجود این ک ابجیم خیلیییییییییییییییییییییییی شیطونه و اذیتم می‌کنه میگم کاش مامانم یک بچه دیگه هم می آورد 

چون هیچ چیزی بهتر از داشتن خواهر و برادر نیس

چرا چه مشکلاتی داری؟

مامانم سنش بالا رفته (۳۹ سالشه)حوصله نداره دیگه خونمون هی جیغ جنگ و دعوا..بخاطر وضعیت بد اقتصادیمون هم در کل از نظر روانی کلا تحت فشاریم ..من کنکوریم داداشم اذیت میکنه نه میزاره درس بخونم نه میزاره راحت با خانوادم بشینم صحبت کنم هی میاد کرم میریزه منم بخاطر فشار درسی کنترلمو از دست میدم و شروع دعوا...

برای آینده فقط وقتیکه ما نیستیم بیکس نباشه

من هم دقیقا به همین دلیل برای دخترم خواهر آوردم.

بااینکه سخت ترین بارداری و زایمان رو داشتم.

همیشه نگران روزی هستم که من و همسرم نباشیم.یا جایی نیست بره درد دل و همدردی یا اگه باشه خونه دوستی کسی که من نمیدونم تربیتش چطوره.حداقل الان میدونم بهترین دوست هرکدومشون خواهرش هست که نتیجه تربیت خودمه.

منم اول اعتقادم روی تک فرزندی بود.ما جزو اولین هایی بودیم که توی گوشمون از فواید تک فرزندی خوندن و م ...

اینکه فقط همدم و چیزای احساسی رو در نظر بگیریم

منطقی نیست. اتفاقا خیلیا چون مسئولیت پذیرن دیگه

بچه‌دار نمیشن. چون میدونن اگه بخوان اون بچه رو

درست حسابی بزرگ کنن هزینه زیادی داره، آینده داره

حال روحی خودشون و رابطشون با شوهرشونو در نظر

میگیرن و هزاران چیز مهمتر از همدم و این داستانا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من اون زمان سیزده سالم بود و واقعا احساس تنهایی میکردم بله

الان دختر منم همینه دیگه

همش دنبال یه دوست صمیمی تو مدرسه هستش اونم نمیتونه پیدا کنه ناراحته 

از بچم بخاطر اینکه فک میکنه کا اشو میسپارم به اون میگه دوست ندارم

یعنی واقعا گیجم گیج