2777
2789
عنوان

داشتن خواهر برادر با اختلاف سنی 14 سال یا کلا نداشتنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 67 پست

سلام گلم ببین اگه به سن بخوای فکر کنی که اون15 من شدم60 دور از جون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه همیشه بالا سر بچش هست چه اختلاف سنی کم باشه چه زیاد این مساله بذار کنار . حالا اگه اهل ورزش و به خودت رسیدنی پس میتونی تو60سالگی هم یک خانم جوون و قوی باشی . میدونم سن همسرتونو گفتین من دارم مثال میزنم. و در آخر اینکه 13 سال خیلی هارو دیدم با خواهر برادر بیشتر از اینا اختلاف دارن اما محیط سالم خانواده اونارو خیلی بهم نزدیک کرده پس همه چیز به شرایط خودت بستگی داره که یک تصمیم درست بگیری

چه تایپیک خوبی اتفاقا منو خواهرم با هم ۱۳سال تفاوت سنی داریم الان که من ۲۲سالمه و میرم دانشگاه اون ...

چه خوب.منم دخترم ۹سالشه میخواستم اقدام کنم ولی میترسیدم در اینده مشکل بشه باهم نسازن.قوت قلب شدین😄😄😄

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دخترت که تک فرزند مونو حتی اگه پنج تا بچه بیاری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو این دنیای بی در و پیکر که هر کس به فکر خودشه داشتن خواهر و برادر نعمت بزرگیه که میتونیم به بچه هامون هدیه کنیم ،خود من دنیا رو بدون خواهرام نمیتونم تصور کنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

تتهایی و تک فرزندی خیلی بده توروخدا نکن با بچه ات اینطوری گناه داره وقتی بزرگ میشه خیلی تنهاییش حس میشه بنظرم اصلا دیر نیست

عمه من وقتی دخترش ۲۴سالش بود خودش خواست باز باردارشه و پسر اورد . الان دخترش ۳۴سالشه شوهرکرده یه داداش ۱۰ساله داره خیلی هم با هم خوبن

من خودمم با خواهرم ۱۱سال اختلاف سنی داریم اوایل که بدنیا اومده بود برام جالب نبود راستش😁ولی کم کم هر چی بزرگ  ترشد عاشقش شدم و الان خیلی رفیقیم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من و خواهرم من ۲۴ اون ۱۱ دنیای متفاوتی داریم اگر نبود خیلی خوب بود دوس داشتم تنها باشم یا اینکه با خواهر یا برادرم از بچگی بزرگ میشدم

دخترم ۴سال ونیمش بود پسرمو دنیا اوردم الان پسرم یک سالشه دخترم داره میره تو ۶سال ولی ناراضیم کاش نمیاوردم اعصاب برام نمونده از کارم درسم ارامشم خوابم اعصابمم زدم الکی هیچی به هیچی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

به نظرم اختلاف سنی خودتون با بچه خیلی مهم تره 

و اینکه اگر چهل سال رد کردی اینکار نکن 

من ۳۹ سالمه  پسر کوچیکم چهار سالشه 

فقط میگم خدایا گوشاتو بگیر چه اشتباهی بود من کردم این طفل معصوم نوجوان میشه و ما میانسال و کم حوصله 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

والا همه خواهر برادرا همدم نیستن

هیچوقت رو این حساب بچه‌دار نشین

اگه من بودم دیگه خودمو تو دردسر نمینداختم

دوباره از اول بارداری و زایمان و بچه داری و ...

به خودم میرسیدم و برای پیشرفت خودم تلاش میکردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

این دخترت که تک فرزند مونو حتی اگه پنج تا بچه بیاری

دقیقااااا لپ کلامو گفت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چرا خب؟

اینها اصلا به درد هم نمی خورن 

یکی به شدت درس می خونه اون یکی فقط بازیگوشی ..

من یک بار پروسه ۱۲ سال مدرسه رو تمام کردم باز باید یکی دیگه رو از نو شروع کنم .

دیگه سن مون سن سر و کله زدن با پسربچه شر و شیطون ۶ ساله نیست ..

و دهها دلیل دیگه 

خواهر بززرگه از من 14سال و از خواهر کوچکترم 16سال بزرگ تره

همدم ماس مثل مادرمون حمایتمون میکنه

ما هم کنارشیم و مشکلی باشه کمکش میدیم.

همیشه میگه وقتی مادرم شما رو باردار شد خیلی ناراحت بودم . ولی الان میفهمم شما نعمت بودین و اگر شما نبودین من الان هیچ و پوچ بودم .

ولی مادر ما  قدیمی  بود . الان تو این دوره مادرا فرق دارن و میخوان خودشونم زندگی کنن  از نظر من .بچه بعد این همه سال دست و پات رو میبنده و باید حداقل تا پونزذه سال دیگه مظلقا  وقفش بشی .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html