2777
2789

یه دختر ۱۳ ساله دارم که بنابه دلایل خیلی محکم تا حالا امکانش نبوده بچه دار بشیم دوباره.

الان میخوام دوباره بچه دار بشم ولی نمیدونم با این فاصله سنی اصلا برا هم همدم میشن یا نه.

خیلی نگران آینده دخترم هستم از یه طرف میگم بزرگی همدم هم میشن تنها نمیشن

از طرف دیگه میگم با اینهمه فاصله،اون رفته خونه زندگی خودش من باز موندم با یه بچه که دوباره باید بزرگش کنم کوجیکیش،نوجوونیش

واقعا نمیتونم تصمیم عاقلانه ای بگیرم

از یه طرفم همسرم میگه وقتی من ۶۰ سالمه بچه ۱۵ ساله میشه🤕🤕🤕🤕🤕🤕

لطفا نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشن

من داداشم ۲۷ ،اون یکی داداشم ۱۷

انقد رفیق و همراه و کمک همن تو خیلی چیزا ماشالا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چه تایپیک خوبی 

اتفاقا منو خواهرم با هم ۱۳سال تفاوت سنی داریم 

الان که من ۲۲سالمه  و میرم دانشگاه اون کلاس دومه ولی رابطمون خیلییییییییییییییییییییی خوبه درسته تفاوت سنی زیادی داریم ولی باهاش بازی میکنم باهم پارک میریم بیرون میریم جوری شدم براش که اگر یک حرفی باشه اول به من میگه بعد به مامانم من رابطم باهاش خیلی خوبه مامانم رفته بود مسافرت برای مامانم یک بار گریه نکرد 😂😂من ک رفتم همش زنگ میزد گریه میکرد ...

درسته الان بچس ولی ی روزی بزرگ میشه و میشیم همدم هم 😍

من با یکی از خواهرم ۱۲ سال با کوچیکی هم ۲۳ سال اختلاف سنی دارم ،کوچیکی صمیمی ترین دوست دخترمه ،اونیکه ۱۲ سال اختلاف سنی داریم هم  رفیق و پایه ی خودمه و همیشه با همیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

وای نه

من خودم بچه بزرگ خانوادم،،با برادرم اختلاف ۱۲ سال داریم،با یک خواهرم اختلاف ۹ سال،،با یکی دیگه اختلاف ۳ سال

یعنی خسته شدم ی جورایی همش بچه و مراقبت ازشون تک فرزندی عالیه،،لذت ببرین از زندگی خدایی 

من که ازم ی خاطره مونده،،ولی خواهر برادرا همدیگه رو دوست داریما اما خوب پیر شدم😑

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....