2777
2789
عنوان

پیش فامیلای شوهرم آبروریزی کردم

734 بازدید | 39 پست

سلام

من چندماهه ازدواج کردم خاله های شوهرم برا اولین بار از شهرستان اومدن خونمون ۷ نفر بودن دو روز موندن و من خیلی ازشون خوب پذیرایی کردم و بهشون احترام گزاشتم و محبت کردم خودشونم خیلی خیلی مهربونن

بعد تصمیم گرفتیم باهم بریم قم

چند روز اونجا بودیم یکم خسته بودم

ی بار اونجا با خادم حرم حسابی دعوام شد اینام پیشم بودن

ی بارم وقتی رسیدیم تهران مهمونی دعوتمون کرده بودن منم بلد نبودم ساعت ده شب مونده بودیم تو خیابون گم شده بودیم اسنپ سوارمون نکرد گفت شما چهارنفرید ی بارم حسابی با اون دعوا کردم اخر شبم با شوهرم دعوام شد ک چرا زود نیومد دنبالمون

الان خیلی خجالت میکشم خیلی بد شد بهشون شوک وارد شده بود ک من چرا انقد عصبی و بداخلاقم ی هفته همه چی خوب بود روز آخر همه چیو خراب کردم

الان چیکار کنم؟ 😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جلوی اونا رعایت میکردی

برای منم این موضوع پیش اومد،دیگه مثل قبل نبودن باهام

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آب ریخته را نمیشه جمع کرد دیگه هیچ خودتو بزن به بی خیالی قرار نیست همیشه آدما ما را تأیید کنند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

😂😂😂😂ذهنیتشون عوض شده

وای آره دقیقا چون تا قبل اون هی میگفتن تو چقد مهربونی

آخه نمیدونی چقد فشار روم بود تو خیابون با سه تا خانوم مسن یه عالمه بار ده شب گم شده بودیم خسته راهم بودیم اسنپیه ام سوارمون نکرد شوهرمم کلی طولش داد تا بیاد

ولی باز واسه رفتارم توجیهی ندارم😢

خیلی ناراحتم خییییلی