2777
2789
عنوان

خانواده شوهر رو مخ

132 بازدید | 13 پست

سلام . لطفا هر کس خیلی سر و زبون داره بیاد یه راهنمایی بکنه به من بگه چکار کنم از دست این خانواده واقعا ؟ 

من آدم حسودی نیستم . به خدا نیستم و پیر و پیغمبر نیستم . از بچگی همه چی داشتم . هیچ وقت دلم پیش زندگی بقیه نبوده و نیست . هر کسی چیزی بگیره ، پیشرفتی تو زندگیش بکنه واقعا خوشحال میشم براش . اماااا خانواده شوهرم واقعا منو دیوونه کردن ‌... هر پیشرفتی تو زندگیمون بکنیم پدرشوهر و خواهرشوهر تیکه میندازن یا سعی میکنن کوچیک نمایی کنن اون کارو . هر وسیله ای واسه خونه میگیرم پز نمیدم توقع هم ندارم ازم تعریف بشه . اصلا حاضرم هیچی نگن حتی یه مبارک باشه . اما تخریب هم نکنن . یا دامادشون یا پدرشوهر و خواهرشوهرم تا میبینن چیزی گرفتیم میگن وای این که ایرانی هست . به درد نمی خوره . یا میریم مسافرت همراه ما نمیان وقتی برمیگردیم میان پیشمون میگن اره مسافرت شلوغ اصلا خوش نمیگذره و به درد نمی خوره . شوهرم میره تو باغ به درخت ها آب میده و نگهداریشون میکنه تا ثمر بدن ، پدرشوهرم میاد میگه آب نیست و خشکسالی هست و اینا خشک میشه و کارت بیهوده هست . مامانم میخواد خونشو تعمیر کنه میان میگن مامانت بیکاره مگه ! واقعا نمی دونم چشونه؟! وقتی هم جلوشون وایمیسم یا می خوام مثل خودشون بشم میگن حسودی !

حرفهاشون رو برا خودت در بی اهمیت ترین حالت قرار بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه عمه و خاله دارم اینطورین هی میزنن تو سره جنس و مالمون ک بدرد نمیخوره و فلان بهتره به حرف اینجور آدمای مریض توجه نکنی هروقت حرف زدن رو سرشون دوتا گوش دراز تصور کن  

پدر شوهر منم همین رفتارارو میکنه ....تلویزیون جهازم شبکه نمیگرف مشکل از انتشار بود پدر شوهرم جلو مامانم گف حتمن جنس خوب نیس این تلویزیونه ...منم گفتم شما همینو برا مریم دخترتون  می‌خریدین.....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

پدر شوهر منم همین رفتارارو میکنه ....تلویزیون جهازم شبکه نمیگرف مشکل از انتشار بود پدر شوهرم جلو مام ...

ولی همین که دنبالتون نمیان مسافرت از خدات باشه ....ماکه هر قبرستونی رفتیم دنبالمون بودن ....هنوز باز از من بدتر نیس ...الهی که خیر نبینن

عزیز دلم‌

اگه خداوند بهت اجازه می‌داد

وارد ساختار جسمیشون بشی

و چند لحظه تمام حس ها و حالات  اونا مال تو بشه

اونوقت براشون های های گریه میکردی

بخدا به  اینجور آدما باید ترحم کرد

خیلی کمبود تو وجودشون هست 

اصلا اصلا به دل نگیر

رو خودت کار کن

واس اونام دلسوز باش چون خیلی از درون داغونن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
ولی همین که دنبالتون نمیان مسافرت از خدات باشه ....ماکه هر قبرستونی رفتیم دنبالمون بودن ....هنوز باز ...

بخدا که وقتی برمیگردیم اگه خیلی بهمون خوش گذشته باشه زهرمارمون میکنن ، وقتی برمیگردیم سکوت میکنیم اصلا هیچی راجب مسافرتم بهشون نمیگیم که زهرمارمون نکنن فقط 

بخدا که وقتی برمیگردیم اگه خیلی بهمون خوش گذشته باشه زهرمارمون میکنن ، وقتی برمیگردیم سکوت میکنیم اص ...

من آرزو دارم یه بار هیچ جا نیان باهامون ....اینهمه خوبی میکنم .....تازه میبریمشونم‌ باز اونجا یه چیزی پیدا میکنن ناراحتم میکنن هر چی دلشون میخاد میگن .....پارسال رفتیم شمال سره سفره پدر شوهرم گف تو چرا هر چی میپزی بی نمکه...شوهرم گف این طفلی دستش بی نمکه ....مادر شوهرم قهر کرده غذا نمیخوره یه آشوبی به پا کردن که شوهرم گف پاشو جم کن برگردیم .....منم از اونجا تا خود مشهد در خونه هیچی نگفتم شوهرمم بکوب رانندگی کرد ....در خونه تا مادر شوهرم از ماشین پیاده شد افتاد پاش شکست .....خدا خوب حقمو ازشون میگیره