2777
2789
عنوان

خواهش میکنم در مورد این پسر راهنمایی کنید 🙏🙏🙏💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

من نظرم با بقیه یکی نیست اگه میبینی واقعا شخصیت عالی و کاری داره و همه جوره قبولش داری که حسرتش رو میخوری و میدونی کنارش خوشبخت میشی به اختلاف سنیتون نگاه نکن چون دیگه تقریبا اونم به بلوغ فکری رسیده فقط باید از نظر سن چهره ای هم بهم نزدیک باشین و خیلی از اون بزرگتر نزنی.تو طوری رفتار کن که فکر نکنه ازش بدت میاد معمولی باش و لبخند معمولی به کارهاش بزن تا اگه میخواد بیاد جلو و اگه اشتباه فکر میکنی هم اتفاق خاصی نمی‌افته فقط مواظب دل خودت باش که خیلی درگیرش نشی

بخاطر فاصله سنی میگم ولش کن دورشو یه خط قرمز بزرگ بکش... شما بااین سنت باید پخته تر باشی اخه با پسر 4سال کوچیکتر.... هیچ شانسی هم نداری عاقلانه فکر کن نه احساسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم با بقیه یکی نیست اگه میبینی واقعا شخصیت عالی و کاری داره و همه جوره قبولش داری که حسرتش رو م ...

اره خییلی سوسکی فقط نشون میدم ازت بدم نمیاد 

فقط حس نکنه ازش بدم میاد 

ولی دلبسته نمیشم و کاری نمیکنم و رویا نمی بافم 

گلم داداشش یکم زرنگ تر و سر زبون دارتره برای صحبت با دختر 

ولی داداشش انگار هول 

یه بار اتفاقی دید ک داداشش با من صمیمی شده 

اصلا تغییر کرد این پسر ، دیگه چسبید به من بعد اون روز 

احساس میکنم همون اوایل هم منو میپایید ولی چون خانواده هامون خیییلی سنتی و ... هستن چیزی نشون نمیداد 

یا جرات نمیکرد 

ولی من حس عشق رو توی چشم داداش بزرگه ک هول هست ندیدم 

ولی توی چشای این پسره ک کوچکتره ، ، حس خوب میبنم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
جدیدا خییلی میخواد بهم نزدیک بشه چند ثانیه از قصد نزدیکم شد ، زل زده بود توی چشام بعد هرجا باشم سعی ...

عزیزم اگ وسواس فکری نداری درکت میکنم حالا شمام سعی کن ذهنشون معطوف ب ایشون نکنی و اجازه بده حرکت اصلی رو خودش بزنه زل میزنه و حسم اینو میگه و ‌‌...‌ رو بذار کنار

خیلی سال پیش ی پسره ۳_۴سال ازم کوچیکتر بود انقدر افتاد دنبالم و التماس میکرد باهام باشه و سعی داشت راضیم کنه ک باهاش باشم گفتم خدایا این چرا اینقدر عاشقمه داره بخدا مجنونم بود ...باهاش رفتم توو رابطه ی مدت کوتاهی باهاش بودم بعد ازش پرسیدم خب ما ک فاصله سنیمون اینجوریه بخوایم ازدواج کنیم خانواده مخالفت نمیکنن؟ گفت ن من ازدواجی نیستم و تو باید تا ابد باهام بمونی من ازدواج نمیکنم تو هم حق نداری بکنی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

عزیزم اگ وسواس فکری نداری درکت میکنم حالا شمام سعی کن ذهنشون معطوف ب ایشون نکنی و اجازه بده حرکت اصل ...

مچکر گل 

انشالله سلامت و موفق باشی 🌱🌹

کوچیکتره بعدا خودت و خودش پشیمون میشن 

یه لحظه فکر کن فقط دلیل این کارش این باشه که به داداشش دل نبندی 

یا شاید چون فکر میکرده با داداشش راحت بودی و اون هوله پس دختری هستی که پا میده قبلا این فکرو نداشته 

در هر حال هرجوری خودت دوست داری فکر میکنی و انجام میدی نظر بقیه برات مهم نیست چون ته دلت همه اش توحیه میکنی این خوبه دوستم داده 

صادقانه بگم از خدا میخوام هرگز پشیمون نشی هرجوری که شد 

کوچیکتره بعدا خودت و خودش پشیمون میشن یه لحظه فکر کن فقط دلیل این کارش این باشه که به داداشش دل نبند ...

اره نباید بهش دل ببندم 

منم تعجب کردم 

اگه واقعا به خاطر اینکه دید داداشش یکم با من حرف میزنه و پس میتونه منو داشته باشه ، ک ازش متنفرم 

ولی به بار وقتی حواسم نبود و سرم اینور بود ، جوری بهم نگاه میکرد ک حسم میگه از همون اوایل از من خوشش میومده ولی بروز نمیداد 

من وقتی متوجه شدم داداشش هول ، فاصله گرفتم 

ولی این پسر کوچکتره ، برخلاف داداشش هیچ حرف و حدیثی پشتش نیست 

در کل باید دل نبندم 

فقط در عین احترام باهاش رفتار مبکنم ولی کاری نمیکنم 

ممنون گل 🌹