2777
2789
عنوان

تشکر ویژه

152 بازدید | 27 پست

یک تشکر ویژه از نی نی سایتی های عزیز من تو شهر غریب زندگی میکنم اینجا کسی رو جز خدا ندارم کیلومترها از خانواده ام دورم با این سایت روزم رو میسازم خیلی دوستتون دارم اجرتون با صاحب زمان

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

ووی ننه

ماهم تورو دوس

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجا نبود مسلما دیوونه شده بودم خیلی دوستتون دارم

شیرین😍⚘️

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

اگر امکانش هست روزتو با کارهای مفیدتر بساز💞

چکار کنم تو شهر غریب شوهرم هم ماموریته تو شهر دیگه رسما تو شهر تنهای تنهام دلم برای خودم میسوزه😔

سلام..درک می کنم..منم ۷ ساله ازدواج کردم و همسایه ها ادم رو به خودشون راه نمی دن..وقتی بچه داشته باشی به هیچ کار جانبی هم نمی تونی برسی...منم خودمو اینجا سرگرم می کنم...

اما حالا که پسرم ۳ سالش شده بیشتر می تونم مطالعه کنم...ورزش کنم...خیلی بهتر شده...

چند روز دیگه که بچت بزرگ شد می شه هم زبوت...من که دیگه تمایلی به رفت و امد با همسایه ها ندارم...این قدر بچم حرف می زنه و وقتم صرفش می شه که دیگه حوصله با بقبه بودن رو ندارم..

شما خودت اهل کجایی؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دل به دل راه داره ولی اسم کاربریتو میبینم بدنم به لرزه میفته یاد پسرم میفتم 🥴

پسرم من کولیک شدید داشت طوری که صدای نفخش رو میشنیدم به دستور پزشک ببلاک کامفورت دادم انگار معجزه شد تمام داروهای کولیک رو هم انداختم دور...

من پسرمو می بردم مسجد...خانه بازی...پارک...جاهایی که بچه های دیگه ای هم باشن و باهاش بازی کنن...

می تونی روزی یکی دو ساعت بذاریش مهد بری باشگاه ورزشی..

سلام..درک می کنم..منم ۷ ساله ازدواج کردم و همسایه ها ادم رو به خودشون راه نمی دن..وقتی بچه داشته باش ...

دقیقا به دوتا از همسایه‌ها اخت شدم ولی بهم رو ندادن در حد سلام و احوال پرسی تو راه پله پسرم یکسالشه هنوز خیلی کوچیکه درکی از محیط نداره گاهی وقتا میشینم یک ساعت گریه میکنم بعد شروع به خانه داری میکنم من یک دختر شاد و پر انرژی الان تو قفس هییی روزگار....

دقیقا به دوتا از همسایه‌ها اخت شدم ولی بهم رو ندادن در حد سلام و احوال پرسی تو راه پله پسرم یکسالشه ...

صبح زود پاشو تو خونه پیاده روی کن یا اگه پسرت بیداره ببرش بیرون..این قدر ادم انرژی می گیره بعدش با شادی کارای خونتم انجام می دی...اگه تو مسجد محلتون کلاس یا ختم صلوات یا...هست برو شده در حد یک ربع..می دونم بچه نمی گذاره بیشتر بمونی..

من پسرمو می بردم مسجد...خانه بازی...پارک...جاهایی که بچه های دیگه ای هم باشن و باهاش بازی کنن...می ت ...

پسرم یکسالشه هنوز راه نمیره چهار دست و پا میره باور میکنی دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم حس میکنم این کارها الکی خوش بودنه دلم میخاد برم پیش خونواده ام......