2777
2789

دوماهه سرکار نمیره میگه کمرم درد میکنه کارشون سنگینه پدر ۵۵سالش داره کار میکنه از اون پول میبره برا چی برا شیر بچمون پول یارانه رو هم پوشک میخره تا ساعت ۴یا۵ هرروز گوشی دستشه بازی میکنه نمیزاره بخوابم امروز تا۷ بیداربود بچم گریه کرد بیدارشدم بنظرتون همچین ادمی چه برخوردی باهاش بکنم صدبار تا الان بهش گفتم بخواب صبح برو دنبال کار اصلا گوش نمیکنه جمع کنم برم خونه پدرم بمونم نمی دونم چکار کنم ازطرفی خونه پدرم خیلی مار پیدا میکنن توش چون یه باغ پشت خونه هست که خیلی درخت اواینا توشه همش هم از پشت خونه پیدا میکنن مارا رو منم برا خودم نمیترسم برا بچم میترسم الان نمیدونم برم پیش مار ها یا بمونم خونه پدرشوهرم خستم کرد پدرش هم بهش پول نمیده فقط پول شیر بچه رو میده 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش بگو میخام برم برا خودم دنبال کار توبمون خونه پیش بچه ها . اگ غیرتش اجازه داد ک هیچی نگ خب کارکن براخودت جمع کن ی قرون نده بهش  تامحبور بشه بره سرکار .اگ هم ب غیرتش بر بخوره خودش میبینع اوضاع خیته می‌ره سرکار 

ببین برای یه مرد خیلی سخته بیکار شدن . اون الآن خودش کلی استرس داره . تو باید به عنوان همسر درکش کنی ، کنارش باشی نه اینکه پشتشو خالی کنی بذاری بری . زندگیه شوخی که نیست سر هرمشکلی پا پس بکشیم . 

بچه هم که دارین . پس دختر خوب بشین زندگیتو بکن . نترس تا ابد بیکار نمیمونه .

اعتیاد به بازی داره دیگه این مقدار بازی اصلا عادی نیست . وسایل بازی رو جمع کن گوشی رو بردار بگو اول میره سرکار .

متاسفانه وقتی همسرتون بچه هست مجبورید مثل یه بچه منعش کنید از بازی و مجبورش کنید سرکار بره .

یا خیلی جدی باهاش صحبت کن بگو وقتی تو بالغ نیستی و همسر و پدر مسئولیت پذیری نیستی من مجبورم برم سرکار . اگه حساس باشه این راه جواب میده .

راه سوم هم اینه که سریع آماده شو بگو من میرم خونه پدرم و حتما اول از تو شکایت میکنم که مسئولیت پذیر نیستی و خرجی نمیدی بچه من نیاز به چنین پدری نداره .

خونه پدرت هم اطراف خونه سم یا گازوئیل بریزید چیزی نمیاد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین برای یه مرد خیلی سخته بیکار شدن . اون الآن خودش کلی استرس داره . تو باید به عنوان همسر درکش کنی ...

اگه تا ۷ بیدار نمی مونه و میره دنبال کار میگرده من صبر میکردم اما طرف اصلا بیخیاله بعد به پدرمادرش میگم اینطوره بم میگن چکارش کنیم 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍