2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت نمیشه آدم تایپک بزنه

123 بازدید | 7 پست

اصلا درست حسابی نمیخوانن که قصد اون نویسنده چیه فقط دوست دارن بهش بتوپن و بگن بله ما هم بلدیم کلا هرچی بگی اونا حرف خودشون میزنن

دقیقااااااااااااا

بابا من تو پر بازدید دارم درباره عادت غذایی متفاوت شوهر خواهرم صحبت میکنم

تا الان 50 تا ریپلای برام اومده نه کی گفته فقط شما لرا کباب میخورید

وای بزنی تو دهنشون صدا.... بدن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینطوره اول نظر سنجی میزارن بعدکسی نطر مخالف بده میگن تو یک بی شخصیت هستی دیشب تو یه تاپیکی گداشته بود اسم خوب بگید اومده بودن بهش یک اسمهای عجیب عریب میدادن یاد اون تاپیک افتادم که مادری ناراحت بود که اسم بچمو تو ندرسه مسخره میکنن بعد همه اومده بودن بهش میگفتن اره ناراحت نشو فلان اسمم مسخره کردن یعنی تو اون تاپیک ۷۰ صفحه ایی ۱۰۰ تا بیشار اسم بود که مسخره شده بود 

حالا این اسمهایی که دیشب تو اون تاپیک به اون خانم نیگفتن که بزا رو اسم دخترت جزو همون اسمها بود 

من دیگه توبه کردم هرکی بره بیفته تو چاه هم  چیزی نگم

چقدرم زبون دراز ن ادم فکر میکنه با ملکه محبت وفرهنگ طرفه  اگه از نزدیک ببینی میفهمی که همونیه که شوهرش بهش خیانت کرده یا همونیه  که با هیشکی راه نمیاد بخاطر همین زبونش