2777
2789

شوهرم بشدت بدشده  خستم شده ونمیتوم بچهامو ول کنم صبر کنم یابرم؟؟؟منتظرم فرجی بشه زمینگیربشه یااتفاقی بیوفته براش اروم زندگی کنیم بدون جنگ ودعوا  اونم جلو بچها...میگم شاید مریض بشه درگیرخودش باشه بمون کاری نداشته باشه

حست رو میفهمم ولی اونم یک جور عذابع از چاله دربیایی میوفتی تو چاه 

مشکلت رو با مشاور حل کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دشمن خونیتم بد نخواه برمیگرده به خودت 

چیکار می‌کنه انقد اذیتی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعیت هیچیشون ک نمیشه هییییچ زنه بدبختم مریض روحی میکنن راحتش میکنن میگن از اول ک خونه باباش بود این همینشکلی بود من خوب بودم گردن گرفتمش

یه تیغم بره ب دستشون هیچی دیگ میگن مقصر زنه اس اذیتم کرده

ولی دور از اینا براش بد نخواه ک دو سر داره و اینک اون بیوفته یه گوشه ام زحمتش باتوعه زبونشم کوتاه نمیشه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
برا دشمن خونیتم بد نخواه برمیگرده به خودت چیکار می‌کنه انقد اذیتی؟

عزیزم برای امضات حمدخوندم

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

عزیزم برای امضات حمدخوندم

عشق منی فدای قلب مهربونت بشم انشاالله 

منم برا سلامتیت و حاجتت خوندم🫂❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچهام خسته شدن ازجنگ ودعوامون ...تازه منومیزد بچهام جیییغ ازاینور موهام تودساشه  منم اینور دارم بچهامواروم میکنم جیغ نزنن میگم هیچی نیس نترسید درس میشه 

بچهام چ گناهی دارن ....خودمومقصرمیدونم ک اوووردمشون توهمچین خونه ای وزیردست همچین کسی..عقل نداشتم خیلی خریت کردم