2777
2789

منم مثل شمام دقیقا

نه اگه استفاده کنی تاآخرعمربایدبزنی

سعی کن درمان کنی وروش های سنتی بیشترجوابه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام دقیقانه اگه استفاده کنی تاآخرعمربایدبزنیسعی کن درمان کنی وروش های سنتی بیشترجوابه

مثلا چ روشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مثلا چ روشی

نخود زرده تخم مرغ کتیرا باهم مخلوط کن بزن

ماهرکارکنیم ریزش موروداریم بایدکاری کنیم کمتریشه

آب برنج بزن به موهات

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نخود زرده تخم مرغ کتیرا باهم مخلوط کن بزنماهرکارکنیم ریزش موروداریم بایدکاری کنیم کمتریشهآب برنج بزن ...

کلا برای تنبلی تخمدان گفتم راهی هست جز قرص خوردن یا ن 

رژیم غذاییم بد نیست 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
کلا برای تنبلی تخمدان گفتم راهی هست جز قرص خوردن یا ن رژیم غذاییم بد نیست

اضافه وزن داری‌؟

من خیلی خیلی خیلی اضافه وزن دارم رژیم گرفتم دعاکن بتونم کم کنم

اضافه وزن داری‌؟

ن ولی ناحیه شکمی یکم چربی هست ک انگارن انگار آب نمیشه 

من خیلی خیلی خیلی اضافه وزن دارم رژیم گرفتم دعاکن بتونم کم کنم

من وزنم خیلی متغیره رژیم دارم همینکه رها میکنم برمیگرده مجبورم رژیم جدید بگیرم تا نره بالا پایین 

ن ولی ناحیه شکمی یکم چربی هست ک انگارن انگار آب نمیشه

سردیجات مثل ماست اصلانخور

یاروغن سیاهدانه اصل هرروزقسمت زیرشکمت روچرب کن وروشوباپلاستیک وپارچه ببند

کلا برای تنبلی تخمدان گفتم راهی هست جز قرص خوردن یا ن رژیم غذاییم بد نیست

عزیزم دارو هم بستگی داره .. من خودم تنبلی دارم برام دوفامد نوشت.. بدتر ریزش گرفتم.. چون دوفامد فقط پریودو منظم می کنه.. ولی بعدش یه ماما دیگه اسپیرونولاکتون و سپیرتون کامپاند نوشت.. من مشکل ریزش مو و جوش داشتم... اینا مخصوص  پوست و مو ان.. یکم بهتر بود تاثییرش

من وزنم خیلی متغیره رژیم دارم همینکه رها میکنم برمیگرده مجبورم رژیم جدید بگیرم تا نره بالا پایین

رژیم فست بگیر شیرینی جاتم برای تنبلی تخمدان سمه

عزیزم دارو هم بستگی داره .. من خودم تنبلی دارم برام دوفامد نوشت.. بدتر ریزش گرفتم.. چون دوفامد فقط پ ...

منم دکتربهم دوفامدمیده

منم دکتربهم دوفامدمیده

ب

ستگی به اعلائمت داره دوفامد برا بعضیا عالیه.. ولی من بیشتر پوست و موم درگیره و کلی موی زائد دارم.. پوستم کبود میشه 

.. موهام وحشتناک کم پشت شده.. اصلا افسرده شدم:)