2777
2789
عنوان

از ني ني ليموترش چه خبر?

120 بازدید | 10 پست

همش تو فکرشم،نگرانم

کسي ازشون خبر داره?

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
همونکه بتا 900 بود و نگرانش کرده بودن؟

نه گلم

بچه اش زود بدنيا اومده بود و متاسفانه تو دستگاه بود،حتل روحي خودش هم خيلي بد بود...

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم بچه اش زود بدنيا اومده بود و متاسفانه تو دستگاه بود،حتل روحي خودش هم خيلي بد بود...

صبح تا پیک زده بود 

مثل اینکه هنوز دستگاه 

بهش شیر نداده هنوز 😭😭😭

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
صبح تا پیک زده بود  مثل اینکه هنوز دستگاه  بهش شیر نداده هنوز 😭😭😭

ممنونم گلم که بهم گفتي

ان شاالله که خوب شه...

چرا زایمان زودرس؟؟چندهفته بود؟؟

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
چرا زایمان زودرس؟؟چندهفته بود؟؟

من نمي دونم عزيزم...

من نمي دونم عزيزم...

خيلي هم زود نبود سي و چهار هفته بود وزن بچه هم خوب بود دو و خورده اي.ولي ميگفت بچه ام بيحال بوده گذاشتنش تو دستگاه و خيلي ناراحت بود.همه هم ميگفتن بچه ات كه خوبه ولي بيتابي ميكرد