2777
2789

یه چی بگم؟

من عاشق آرایش کردنم. البته زیاد نمیمالم آ ولی تو حالت عادی معلوم میشه آرایش دارم

حالا تو عکسا :(  واااااای انگار از خواب پاشدم رفتم عکس گرفتم اصلاً معلوم نمیشه حرص میخورم

خط چشم نازک میکشم بالای پلکم ( مدل دیگه بلد نیستم) ریمل میزنم 

گاهی مداد میکشم تو چشمم ( آخه هر چی میخرم میریزه ضمن اینکه بعضی وقتا نمیدونم چرا بهم میاد گاهی وقتا بهم نمیاد)  کرم پودر و پنکک عسلی رنگ میزنم یعنی تناژ زرد داره توش آخه پوستم گندمی رو به سفیده میخوام یکمی صاف بشه فقط ، رژگونه هم تازه یاد گرفتم بزنم :-)))

خلاصه رژ هم میزنم

یعنی هفت قلم میمالم آخرش هیچی به هیچی

انقدر خوشم میاد از اینایی که آرایشای خوشگل دارن. خوش بحالشون که با سلیقه ن

من عین پیرزنا شدم

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

خب باید رژت پر رنگ تر باشه . یا خط چشم کلفت تر یا سایه چشم سیاه رژ گونه پر رنگ تر. منم ارایشم کمه تو عکس ها معلوم نیس

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید رژت پر رنگ تر باشه . یا خط چشم کلفت تر یا سایه چشم سیاه رژ گونه پر رنگ تر. منم ارایشم کمه تو ...

هایلایتر خوبه؟

تو صورت بقیه میبینم حس میکنم خوبه ولی در مورد خودم شک دارم حس میکنم زشت میشم

هایلایتر خوبه؟ تو صورت بقیه میبینم حس میکنم خوبه ولی در مورد خودم شک دارم حس میکنم زشت میشم

اگه بلدی اره صورت و مرتب نشون میده 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اخر چیشد میگی زیاد نمیمالم آ باز میگی هفت قلم میمالم!!!!!!!!!!!

نه منظورم اینه همه چی میمالم ولی اندازه شو معمولی میزنم

مثلاً کرم پودر انقدر نمیزنم که تا آرنج دست بره توش

یا ریمل همچین نمیزنم که پلکم سنگین شه بیفته

اس بابااااا منم این مشکلو دارم.اخه زیادم میزنم یه جوردیگه خودخوری میکنم میگم دهاتی شدم

والا منم همینم

اونوقت تو عکسایی که میندازم دور از جون شما عین بز میشم

تازه با اینکه پوستم گندمیه تو عکسا سیاه میفتم