2777
2789
عنوان

خدا لعنتتون کنه شماهایی رو که

265 بازدید | 12 پست

شماهایی که تاپیک ترسناک میزنین

و اون اعتقاد مزخرف تون رو تو عنوان می‌نویسید

کاش یه ذره شعور داشتید مث بعضیا حداقل تو عنوان مینوشتید کسایی که میترسن نیان

بدبختا

امیدوارم جنا بیان بخورنتون

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂صلوات بفرست بگیر بخوابخدا همیشه درکنارته نمیزاره اتفاقی برات بیوفته

یه اینه این هوار تو اتاقم

ترسیدم

داشتم کم کم استقلال پیدا میکردم یاد گرفته بودم تو اتاق تنها بخوابم بعد یک عمری

حالا چن شبه هی اینجا چیزای ترسناک میبینم تشکم رو کول میکنم میرم تو سالن کنار مامانم بخوابم 

واسه پربازدید شدن این کارو میکنن و این ک جالبه ک این تاپیکا از ساعت ۱۲ ب بعد زده میشه انگار مریضن

واقعا خیلی زشته

درسته من ترسو ام و باید خودم کنار بیام نمیشه جلوی جرف بقیه رو گرفت

ولی اینحا سایت بارداریه.. این همه زن حامله!!!

واقعا خیلی زشتهدرسته من ترسو ام و باید خودم کنار بیام نمیشه جلوی جرف بقیه رو گرفتولی اینحا سایت بارد ...

دقیقا منم باردارم ولی نمی ترسم چون خرافاته این چیزا 

ولی خیلیا هستن ک میترسن

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
یه اینه این هوار تو اتاقمترسیدمداشتم کم کم استقلال پیدا میکردم یاد گرفته بودم تو اتاق تنها بخوابم بع ...

چندسالته؟

شب میخوای بخوابی با خدا صحبت کن.دلت آروم میشه

همون طور که تا الان ازت محافظت کرده ازاین به بعدم میکنه

منم برات دعا میکنم خوب بخوابی

دقیقا منم باردارم ولی نمی ترسم چون خرافاته این چیزا ولی خیلیا هستن ک میترسن

منم از بچگی خیلی میترسم و دور و برم همه اعتقاد دارن کم کم دارم بهتر میشم مثلا من ۱۸ سالمه ولی تا الان هیچوقت تو یه اتاق تنها نمیخوابیدم هیچچچچوقت حتی وقتی بقیه خواب بودن من میترسیدم بخوابم به سختی خوابم می‌برد.. تازه یه مدت کوتاه دارم اکثر شبا تنها میخوابم

چندسالته؟شب میخوای بخوابی با خدا صحبت کن.دلت آروم میشههمون طور که تا الان ازت محافظت کرده ازاین به ب ...

فداتشم مهربون

۱۸ سالمه‌ تا حالا اصلا تنها نمیخوابیدم اصلاااا همیشه سعی میکنم یا قبل بقیه بخوابم یا هوا روشن شه بخوابم 

یه مدتم شدید بختک میفتاد روم شبی ده بار.. آرامش نداشتم باز بهتر شدم الان خداروشکر آیه الکرسی تا نصف میخونم قبل خواب خیلی خوبه

دیگه گفتم باید یکاری کنم تا کی برم کنار مامانم یا داداشم بخوابم کم کم دارم خودم رو عادت میدم به تنها خوابیدن

یه وسواسی ام دارم یچیزی بنشوم یادم نمیره.. مثلا یکی منو از حموم ترسونده بود میگفت همزادت میاد الان حموم رفتن برام انقد سخت شده باید زمانی که کل خانواده هستن برم 

منم از بچگی خیلی میترسم و دور و برم همه اعتقاد دارن کم کم دارم بهتر میشم مثلا من ۱۸ سالمه ولی تا الا ...

عزیزم سعی کن کم کم با ترسهات رو ب رو بشی

ترسی حقیقت نداره فقط تو ذهن ادمهاست و موضوعی رو واسه خودشون بزرگ میکنن 

مطمئن باش وقتی با ترسهات رو ب رو بشی کم کم کوچیک میشن و بی اهمیت.

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
عزیزم سعی کن کم کم با ترسهات رو ب رو بشیترسی حقیقت نداره فقط تو ذهن ادمهاست و موضوعی رو واسه خودشون ...

فداتشم🥲