2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد😔😭

133 بازدید | 15 پست

نزدیک یکساله که ازدواج کردم از همون اول اقدام کردم ولی نمیگیره اصلا خیلی داغونم سونوگرافی دادم فولیکول هم ۱۹ گفت بدنت آماده اس برای بارداری این ماه یکم امید گرفتم که باردار میشم ولی نشد خیلی غصه میخورم زیاد 😭مادربزرگم دوماه پیش به نیت بچه لباس بچه از مکه برام آورد البته برای دونفر دیگه به نیت بچه آورد اونا الان باردارشدن بعدچندسال ،ولی من هنوز نه😔

موقعش بشه باردار میشی عجلت چیه

تازه یک ساله ازدواج کردی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگه خودت چکاب کامل شدی مشکلی نبوده شوهرتم حتما باید بره باردار نشدن فقط بخاطر زن نیست که یه وقتهایی میبینی مرد مشکل داره باید درمان بشه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنم داره میره بالا

مگه متولد 80 نیستی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بله

خب همسن تو هنوز ازدواجم نمیکنن

کجا سنت واسه بچه داره بالا میره

تا 30 فرصت هست