2777
2789

چند روزه دخترم برای شیر شب بیدار نمیشه یکی میگه بیدارش کن یکی میگه نکن نمیدونم چیکار کنم میترسم لاغر بشه وزن‌ نرمال بود آخرین بار این آخری هم دوازده شیز می‌خورد تا سه وچهار بعد تا 9 بیدار نمیشد 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بخوابه گشنه باشه خودش بیدار میشه 

خواب هم تاثیر زیادی میزاره رو وزن گیری بچه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دختر منم همین 

خیلی ها میگن خوب

اما خودت هروقت بیدارشدی بهش شیربده

دخترمن وزنش نرمال کم نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

از دکترش بپرس

دکترهای میگن بیدارنکنید

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم من مامان نیستمولی دختر داییم دخترش ۲ماه و نیمشه شبا بیدارش میکنه بهش شیر میده که نی نی افت قند ...

افت قند برای نوزاد تا ۱۴ روزه است یا بچه هایی که وزن کم یا رشد نامناسبی دارن هست