2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا درکم نمیکنه

122 بازدید | 7 پست

چند وقته خیلی از هم دور شدیم رفتارامون برایه همدیگه غیر قابل تحمل شده نگاهامون سرد شده حس میکنم بینمون یه دیوار بزرگ پر از اختلاف هست که اگه بریزه بیشتر به گند کشیده میشه از هم کینه داریم حق به جانبیم همدیگه رو نمیفهمیم بیشتر همخونه ایم تا زن شوهر 

بعد از ده سال  طبیعیه اینا ؟؟؟؟

چند بار گفتم بیا حرف بزنیم ولی همسرم همش در میره از زیرش نمیخاد . منم میترسم حرفمو باز کنم که بدتر بشه همه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازش کینه دارم دل شکسته ام رفتن حس میکنم دردی رو دوا نکنه میکنه ؟

تا خودت به خودت کمک نکنی سرنوشت هیچ کمکی بهت نمیکنه.... یه مشاوره برو باهاش حرف بزن درد دل کن ببین چه راهی میزاره جلو پات... پیش این مشاوره ها جلسه ای نری... یه مشاوره خوب حرفه ای 

سلام 

این احساسات واقعا سنگین و ناراحت‌کننده‌ان. وقتی رابطه‌ای به این نقطه می‌رسه، طبیعی‌یه که سردی و فاصله ایجاد بشه. ده سال زندگی مشترک زمان زیادیه و می‌تونه تاثیرات زیادی روی روابط بذاره. تغییرات بیرونی مثل شرایط زندگی یا مشکلات اقتصادی می‌تونن فشارهایی ایجاد کنن، یا تغییرات درونی که هر فرد به مرور زمان تجربه می‌کنه، ممکنه باعث بشه احساس کنید دیگه به هم نزدیک نیستید. در این شرایط، حس می‌کنید که بین شما یه دیوار بزرگ از کینه و اختلاف هست که خیلی سخت می‌شه ازش عبور کرد.

ولی نکته اینجاست که گفت‌وگوی صادقانه می‌تونه مسیر جدیدی رو باز کنه، حتی اگر در ابتدا سخت به نظر بیاد. همه‌چیز به تلاش دو طرف بستگی داره؛ اعتماد و همدلی می‌تونه باعث بشه که شما بتونید از این وضعیت بیرون بیاید و دوباره روابط‌تون رو بازسازی کنید.

و اگر خواستی با یک مشاور خانواده حرف بزنید تا بیشتر درک کنی که چطور می‌تونید روابطتون رو بهبود بدید، 

واگر مشورت حقوقی هم نیاز داشتی، چون من وکیل دادگستری هستم، می‌تونم کمک کنم و راهنمایی‌های لازم رو در اختیارت بذارم.

سلام این احساسات واقعا سنگین و ناراحت‌کننده‌ان. وقتی رابطه‌ای به این نقطه می‌رسه، طبیعی‌یه که سردی و ...

اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم هر بار خواستم از دری وارد شم نشد . اون منو اصلا درک نمیکنه . من میخام درست کنم  از اول بسازم اصلا عیب نداره حتی اگه دلم شکسته شد ولی اون هبچ تلاشی نمیکنه انگاری دوست داره از من کینه داشته باشه . من حق بجانبم اونم از طرف خودش همینطور ولی من دوست دارم درست کنم هیچ تلاشی از طرف اون نمیببنم خسته شدم داغونم حالم بده وقتی نگاه میکنم حق رو بخودم میدم من باردارشدم درکم نکرد جلویه همه تحقیرم کرد حالمو بدتر کرد بچه ام افتاد ولم کرد رفت شهرستان با بیخیال بازیش منو داغون کرد حالم افسرده ام بجایه اینکه درکم کنه حالمو بدتر میکنه من کنارش خوب نیستم تو این یکی دوماه بیشتر ازش کینه نفرت دارم  ولی با این حال میخام درست شه اون هیچ تلاشی نمیکنه مثله یه آدمی ام که تنها تو گل گیر کرده هیچ راه نجاتی نداره