2777
2789

میاید یکم حرف بزنیم غر بزنیم سبک شم؟؟

ناراحتم..احساس و حالات روحیم در بدترین حالت خودشه و دوره ی پی ام اس بسر میبرم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

من مدتهاست شبا دیر میخوابم 

از وقتی که بچه دار شدم

شوهرم گاهی شاکی میشه.اما این تنها زمانیه که من تو سکوت و ارامش بسر میبرم و میتونم برای خودم باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درحالت عادی واقعا عصبی و پرخاشگر نیستم اما دوره های ماهانه سنگین همراه با درد فراوان دارم و معمولا هفته ی قبل از دوره خیلی بهم میریزم اما هنوز بعد از ۸ سال زندگی این دوره کسی درکم نکرده و بخاطر یدونه بداخلاقی کردنم مواجه با پرنسس علی شدم🙄🙄

ماها مجردیم و سنمون زیاد نیست ناراضی شما متاهلا ناراضی همه ناراضی این وسط کی راضیه

متاهلی خوبه به شرطی که همودرک کنید اما روزای تلخم داره

فراز و فرود داره.مادرشدن خیلی سخته

ولی قشنگه

انشالله با بخت خوب ازدواج کنید

حتی کسی ام نخونه فقط مینویسم یکم سبک شم

گاهی میگم کاش مردا نینی سایت داشتن

نینی سایت دنیای واقعی تری نسبت به برنامه اجتماعی های دیگست

شاید از اینجا چیزای خوب یاد میگرفتن

داشتم میگفتم

تو دوره ی قبل از پر،،یود با تغییرات نیزان استروژن بشدت بدن دچار تحول میشه.این مقاله هارو امشب خوندم

ببینم که واقعا چرا اینطوریه.و کلی گریه کردم 🥲🥲شاید درحالت عادی اصلا موضوع گریه داری نباشه

دیشب  حالا سر سهل انگاری یا حواس پرتی یا هرچی از سمت شوهرم من توسط پسرم بشدت ترسیدم.یعنی میتونم بگم تا مرز سکته رفتم🥲

بعد عصبی شدم و با ترسیدن من پسرم گریه کرد بیشتر عصبی شدم و همسرمو دعوا کردم و گفتم چرا حواست به بچه نیست من ده دقیقه ام نمیتونم تو سرویس بهداشتی برای خودم باشم😑😑

همسرمم از اینکه من باهاش بد حرف زدم ناراحت شده و برام کلیپ خارجی فرستاده  از اینکه مردا اشتباه کردن و خانماشون نه سرزنششون کردن نه تحقیر!!

شاید اون کلیپ کل زندگی اون یه نفرو نشون نده

شاید اگر بیشتر فکر کنه منم خیلی جاها سکوت کردم و تحقیر و سرزنش نکردم🙄🙄

شاید چون بچم ۲۴ ساعته پیش خودمه و نهایت در یک ماه شاید من سه ساعت دور ازش باشم کلافم میکنه

شاید چون تفریحات مناسب سنم ندارم افسرده و دپرسم کرده!!

شاید چون من مثل خودش دو سه ساعت وقت ندارم با دوستام بگم بخندم فارغ از دلنگرانی اینکه بچه الان چیکار کرد چی خورد کی مراقبش بود!!منتی موند سرم بخاطر مراقبت از بچه یا نه

یا اینکه بچه رو با خودم ببرم و سختیای بعدش!!

بنظرتون این چیزا آدمو افسرده دپرس نمیکنه؟ممکن نیست توی یک لحطه از یک ماه بخاطر این شرایط شاکی بشم؟؟

من نصف شبا باید کارای عقب افتاده خونه رو انجام بدمروزا بچه هام نمیذارن

شاید به همین خاطر خیلی تنمون خسته ست..ماها حتی تو مسافرتم پر از دغدغه هستیم

حتی اگه ادعا کنیم که دست به سیاه و سفید نمیزنیم!!!

کافیه دوره ی پی ام اس یا خود پریود بیفته تو روزای سفر همین کافیه که همه چیز برامون تلخ بشه😪😪

من با امروز سه روز بود که درد ساق پا میکشم!!!

همراه با تغییرات روحی روانی

احساس نیاز به گریه

احساس نیاز به دوست داشته شدن

احتیاج به سکوت

هر شب بخودم قول نیدم زود بخوابم تا صبح سرحال بیدار بشم اما نمیشه

وای دقیقا من تازه شب که بچمو میخوابونم گوشی میگیرم دستم به یه چشم بهم زدن میشه ساعت ۲ نصفه شب ،

دقیقا

بعد در طول روز مواجهیم با بچه ای که هزار تا براش دغدغه داریم که روز خوبی براش بسازیم

که مادر همه چیز تمومی باشیم

که مبادا کودکمون ترامواهای مارو تجربه کنه

که مبادا شب وقتی خوابید غصه بخوریم که امروز مادر بدی بودم!!!

کارای آشپزخونه ای که تمومی نداره

تمیز کردن خونه ای که به چشم نمیاد

همین مردا اگه یه کاردستی درست کنن و فوری بعدش بچه خرابش کنه بنظرتون چه واکنشی میدن!!چیزی که ما در طول روز بارها و بارها شاهدشیم!!! ظرفایی که کثیف میشن

اسبابازیایی که ریخته میشن لباسایی که یا احتیاج به شستن دارن یا پهن کردن یا جمع کردن یا تا کردن یا اتو کردن و دوباره  تکرار این چرخه

امروز تو مقاله میخوندم که طی تحقیقاتی متوجه شدن خانما در حالت عادی ام از مردا هورمون سروتونین کمتری ترشح میکنن

هورمونی که مربوط به شادیه

و تو بدنشون خیلی احتیاج به این هورمون هست و بخاطر همینه از هر۴ زن احساس یکیش افسردگی داره در صورتی که نسبت این در مردان از هر ده مرد یک نفره!!!

من اطرافیانم هم زن غرغرو دیدم  و از نزدیکانمه

هم زن وسواس داریم که به هرکار شوهرش گیر میده

هم زن همیشه ناراضی

هم زنی که به اندام و خونه و ظاهرش اهمیت نمیده.

هم زنی که بشدت ولخرج و مسرفه.هم زنی که فوق العاده بی سلیقه ست و ...

هرجی نگاه میکنم و مقایسه میکنم میبینم واقعا زن بدی نیستم تمام تلاشمو میکنم بهترین باشم برای همه و شاید همین مهرطلبی و  تمایلم به دریافت تایید از طرف دیگران منو آدم کم عزتی کرده

و انتقاد ازم وقتی تمام تلاشمو کردم دلمو میشکونه