2777
2789

اونایی که بچه دارین و بزرگ شده لژثطفا جواب بدین ،دختر ۲۸ ماهم چیزی نمیخوره نهایتا تو هفته فقط دو وعده غذا ،بقیش همش شکلات و بستنی و پفک یا هله هوله میخوره هرچقدرم بهش ندم صبر میکنه و گرسنگی میکشه تا به خواستش برسه ، بچه های شما هم تو بچگی همینجوری بودن ؟ اگه اینجوری بودن حالا که بزرگ شدن مشکلی براشون پیش نیومده؟

اخه چرا این همه به پفک اینا عادت دادین من دختر ۱۸ماهشه 

حالا نمیدونم شاید سن دختر تو بیاد منم نتونم کنترلش کنم ولی دختر منم درس حسابی غذا نمیخوره 

هله هوله هم زیاد نمیخوره یه مدت ژله زیاد میخورد الان از اونم زده شده زیاد نمیخوره بعضا شکلات و لواشک میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ غذایی نیست دوست داشته باشه؟

پسر من هم عاشق هله هوله ست اما ماکازونی،کتلت،کباب از غذاهای مورد علاقه ی سالمشن

بیشتر همونا رو بهش میدم

یا مثلا پفیلا ژله شیر کاکائو از بین تنقلات براش بیشتر میگیرم

عزیزم شوخی میکنی چراعادتش دادی حالا ترکش بده باهاش صحبت کن بفهمون که اینا خوب نیستن برای پسرم توی دو ...

اصلا تا ۱۸ ماهگی نهایتا فقط یه بستنی بهش میدادم ولی اطرافیان که ماشالله تعدادشون کم نیست با این چیزا اشناش کردن حالا دیروز یه خرده ماکارونی خورد ولی امروز فقط بستنی و شکلات ،امروز آزادش گذاشتم اینقد بخوره که زده بشه ولی الان از نگرانی خوابم نمی‌بره 

اصلا تا ۱۸ ماهگی نهایتا فقط یه بستنی بهش میدادم ولی اطرافیان که ماشالله تعدادشون کم نیست با این چیزا ...

عزیزم تربیت درست یعنی سخت وسفت بگیری من مادرشوهرم جرات نمیکنه شکلات بخره تهایتا موز بخره شما دلت نسوزه برای بچه کی بسوزه یکم راجب پفک وچیپس تحقیق کن خودتم دیگه نمیخوری

هیچ غذایی نیست دوست داشته باشه؟پسر من هم عاشق هله هوله ست اما ماکازونی،کتلت،کباب از غذاهای مورد علاق ...

چرا بعضی موقع ماکارونی میخوره ،بعضی موقع کشمش پلو،بعضی موقع مرغ با برنج ، بعضی موقع فقط نون خالی ،یا اش سبزی ،شیر کاکائو ،بستنی ،آجیل، شکلات ،تنها چیزایی که میخوره همیناس ،البته اون غذا سالمه را که گفتم در طول روز فقط یک وعده میخوره بقیش دیگه به جز هله هوله هیچی نمیخوره ،بعضی روزا همون یه وعده رو هم نمیخوره 

عزیزم تربیت درست یعنی سخت وسفت بگیری من مادرشوهرم جرات نمیکنه شکلات بخره تهایتا موز بخره شما دلت نسو ...

اصلا خودم اهلش نیستم ،ولی اشتباه کردم اجازه دادم الان دیگه مزش رفته زیر دندونش هر روز گریه میکنه برم سوپری یکی از اینا رو بخره بخوره ،نمیدونم حالا باید چیکار کنم