2777
2789
عنوان

بیاین بگم این پسر چیکار کرد

96 بازدید | 14 پست

چند روز پیش با پارتنرم بودم و داشت یه بازی رو برا بار اول یادم میداد خب منم چون دفعه اولم بود یکم گیج میزدم و قاطی میکردم

و این هی عصبی میشد تا که اخر سر با ناراحتی جمعش کردیم 

من یکم ناراحت بودم که سر یه چیز ساده چرا صبرو حوصله به خرج نداده از این به بعد میخواد چیکار کنه

و یجورایی حس کند ذهن بودن بهم دس داد

براهمون ناراحت و تو خودم بودم نشستم یه گوشه با گوشی ور برم بلکه حالم عوض شه

بعد اون پشتشو کرد بهم خوابید

من بیشتر ماراحت شدم چون انتظار داشتم حداقل دلجویی بکنه ازم

گریم گرف

اون که فهمید گریه میکنم پاشد زد بازیو شکوند یه لحظه هم ترسیدم هم ناراحت شدم خدا تومن براش پول داده بودعذاب وجدان گرفتم 

و از طرفی بعد اون هم نشون داد باتوجهش بهم که مثلا ارزش من بیشتر از اون بازیه و ارزش ناراحت کردن منو نداشت

ولی یجوریم هنوز

هم ترس دارم هم ناراحتی هم عذاب وجدان

من خودم وقتایی که خیلی به هم میریزمم درسته کار درستی نیس ولی چیز میز پرت میکنم و میشکنم یا گاها خودمو میزنم ولی سالهاست این کارو نکردم و کلی تراپی کردم سرش 

ولی چون بهش نگاه پناه و ادم امن داشتم حس میکنم براهمین هضمش برام سخت بود

نمیدونم چیکار کنم

برام مهمه ولی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی چی بود؟ منم بودم تو انتخابم شک میکردم هم خیلی واکنش نشون داده هم عصبی بوده هم عذر خواهی نکرده..

تخته نرد و شطرنج از اینا که دو طرفه هستن

چرا بعد دیدن ناراحتی و گریه هام عذرخواهی کرد ولی خب واکنش قبلش برام یجوریه

تخته نرد و شطرنج از اینا که دو طرفه هستنچرا بعد دیدن ناراحتی و گریه هام عذرخواهی کرد ولی خب واکنش قب ...

والا منم پسر داییم و شوهر دختر عموم یه ساعت دو نفری تخته نرد نشونم دادن اخرشم یاد نگرفتم خب این کارار چیه بزنی بشکونیش😕

خوبه که عذر خواهی کرده به نظرم با خودش بیشتر حرف بزن

والا منم پسر داییم و شوهر دختر عموم یه ساعت دو نفری تخته نرد نشونم دادن اخرشم یاد نگرفتم خب این کارا ...

اره خیلی بازیه یجوریه

برا کسی که خیلی وقته بازی میکنه طبیعیه توش ماهر باشه ولی من بار اولم بود