2777
2789

متولد۹۹نیمه اولیه خوشش واقعا بالاس خودش یک تا ده رو می‌نویسه اسم خودش رو انگلیسی و فارسی می‌نویسه نقاشیش واقعا خوبه یه بارم بیرون ماشین پلیس رو دیده بود اومدیم خونه لاتین نوشت پلیس گفتم از کجا بلدی گفت بیرون دیدم

اینارو گفتم تا شماهم راهنماییم کنین هدفم از مهدقران یا پیش اینه که بچم اجتماعی بودن رو یاد بگیره چندساعت دور از خونه بمونه براش عادی بشه برای کلاس اول 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهد قران ببرش از نظر من البته! 

اگر دوسدارید و ذهن بچه اتون خوبه بفرستیدش حافظ قران بشه در اینده خیلی کمکش میشه انشالله ..اخه خیلیا رو دیدم موفقن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

شماره دو دستشویی رو هم مستقل نیس من میشورمش

اون طبیعی هست من دخترم چهار سالشه البته نیمه دومی هست ولی خودم شماره دو شو می‌شورم 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

ینی پیش ننوشتین فقط مهذقران؟

مکتب القران بود ومدرک پیش دبستانی رو میداد

کلی سوره حفظ کردن اکثرسوره های جزسی

و خوندن نوشتن کامل روخوانی قرآن بسیارقوی باهاش کارکردن قران عثمان طه میتونه بخونه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40