2777
2789
عنوان

همونم که دلم از همه پره

231 بازدید | 18 پست

من هر از گاهی اینجا در مورد پدرم مینویسم و بیشترشونم حذف کردم. ولی امشبم از همون شباست که دلم گرفته

ازدواجم با پسری که دوسش داشتم سر مهریه به هم خورد. هر چقدر دنبال کار رفتم انگار به در بسته میخورم. پدرم هیچ حمایت مالی و عاطفی نداره. حتی نونی هم که میخورم انگار با منته.

واقعا خسته ام. واقعا بریدم. 

میخوام تنها و بدون هیچ پس اندازی برم شهر دیگه برای کار. اولش یکماه برم خونه فامیل و بعد که حقوق گرفتم برم خوابگاه بگیرم

از یکی هم برای اون یکماه پول قرض بگیرم. میشه بنظرتون؟ هیچ حمایتی از پدرم ندارم. میتونم تنها دووم بیارم ؟

مثلا چه شهری ؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میتونی اعصابتم آروم تر میشه

بشرطی که درآمدش خوب باشه یا دو شیفت کار کنی که کم نیاری ولی بازم میارزه

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

مشهد

خونه فامیل رفتن زیاد خوب نیست

بهتره قبلش تو دیوار بگردی ی جایی با جای خواب پیدا کنی هرچند بهت سخت بگذره 

تنهایی یکم سخته ولی میشه دووم آورد

خیلییییی مراقب خودت باش

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اره عزیزم میتونی اعصابتم آروم تر میشهبشرطی که درآمدش خوب باشه یا دو شیفت کار کنی که کم نیاری ولی باز ...

مرسی عزیزدلم. حاضرم دو شیفته هم کار کنم اما دیگه توی این شرایط نباشم. ولی راستش میترسم. با خودم میگم آخه تا کی اینطوری خودت بدوی برای همه چیز ؟ من تا حالا تنها توی شهر دیگه نبودم واقعا میترسم از خیلی چیزا

توروخدا برام دعا کن 😭

خیلی دلشکسته ام

خونه فامیل رفتن زیاد خوب نیستبهتره قبلش تو دیوار بگردی ی جایی با جای خواب پیدا کنی هرچند بهت سخت بگذ ...

مرسی مهربونم 

میدونم اما جای دیگه ای رو ندارم برای رفتن

حتی پولشم ندارم

پولی هم که میخوام قرض کنم فقط به اندازه رفت و آمدم و چیزای واجبه. چون حتی کسی رو ندارم ازش پول زیاد قرض بگیرم

البته حرم امام رضا جایی هست که بشه شبا خوابید. به فکر اونم هستم اگه بشه

چشم حتما مراقبم. بازم مرسی ازتون

مرسی عزیزدلم. حاضرم دو شیفته هم کار کنم اما دیگه توی این شرایط نباشم. ولی راستش میترسم. با خودم میگم ...

قربونت بشم انشالله خدا پشت و پناهت باشه

من مشهد دانشجو بودم و ۱۰ سال زندگی کردم

باید خیلی زرنگ باشی بینشون

نمیگم همه چون خوب و بد همه جا هست ولی اکثرا به دخترای شهرستانی هرچقدم پولدار باشه به چشم عقب مونده نگاه میکنن

سمت مرکز شهر و اینا دنبال خوابگاه نباش

تو وکیل آباد و احمد آباد خوابگاه بگیر

سریع هم به هیچکس حتی تو همون خوابگاه اعتماد نکن

خود مشهد شهر بزرگیه و کار راحت پیدا میشه

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

نه بمون همینجا یه کار پیدا کن دوشیفت که پول کرایه خونه هم ندی 

بعد بیشتر پولاتو پس انداز کن بعد یه مدت دیدی خسته شدی از سرکار رفتن پولتو بذار بانک سودشو بگیر زندگی کن 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
میدونم سختہ وتصمیمت باتوجہ بہ شرایطتہ، ولے فڪر مادرت هم باش💔

حرفتون درسته. ولی من نمیتونم تا آخر عمر گیر خانواده باشم

همیشه بخاطرشون کوتاه اومدم. حتی دانشگاه شهر دیگه نرفتم بخاطر نگرانی های مادرم. دیگه الان توان رعایت کردن این چیزارو ندارم. 

عزی م خودت کدوم شهری تو شهر خودت دو شیفت مار کن یا از ی سالمند مراقبت کن که خونه داشته باشه اما استا ...

راستش اسم شهرمو نمیتونم بگم. میترسم شناسایی شم

ولی یه شهر کوچیکم. اینجا اصلا بد میدونن دختر کار کنه اونم خونه سالمندان یا تا دیروقت . حقوقا هم نهایتش 3 یا 4 تومنه