17 سالمه تا حالا اصلاااا برام پیش نیومده کسی بهم پیشنهاد بده ..یا خاستگاری کنه اصلا ازم خوشش بیاد ...بخدا اصلا از اون دخترا نیستم از بچگی دنبال پسر و شوهر باشم ..اصلا از الان شوهر و دوست پسر نمیخام .فقط برام سواله چراااا هیچکسسسسسسس از من خوشش نمیاد ؟؟؟؟فقط خدا میدونه حالم چقد بد میشه ب این موضوع فک میکنم..قیافم از خیلی از دخترایی ک خاهان دارن بهتره ...استایلم عالیه ..خانوادم وضع مالیمون خداروشکر خوبه ..فقط میخام بفهمم مشکل از کجاست /؟؟؟؟ یه دخترایی رو میشناسم از لحاظ قیافه واقعا تعریفی ندارن ولی تو یه رابطه ی خیلی خفنن (خداروشکر ایشالا از اینم خوشبختتر بشن منظور من اینه اگ ب ظاهره اونا واقعا ظاهر خوبی ندارن ) چرا ؟من خودم نمیگم ول خیلی از قیافم تعریف میکنن حداقل اینو میدونم زشت نیستم.... خیلی برا یه دختر سخته این موضوع دردمو ب کی بگم ؟؟؟؟؟هرکی ازم میپرسه ب ازدواج فکر میکنی ؟میگم نه اصلا درحالیکه تو دلم میگم بدبخت کسی اصا تورو میخاد ک بهش فکر بکنی یا ن ؟؟؟ خیلی ناراحتم بغض گلومو خفه کرده الان میشه یکم باهام حرف بزنین؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من کسی ازم خوشش میاد نه اونی که من دوسش دارم چه فایده 💔
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)