2777
2789

بچه من مدرسه غیردولتی توی کلاس لرز کرده زمستون زنگ زدن رفتم دنبالش دیدم نیست ناظم گفت توی حیاط رفتم دیدم کز کرده گفتم چرا اینجایی گفت ناظم گفت برو حیاط ببین آفتاب کجاست همونجا وایسا  من وقتای دیگه بچه های بزرگ که اینطور شده بودن رو دیدم بغل و قربون صدقه تا مادرش بیاد خیلی زورم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست بغل کنن ولی این که بگه توی اون سرما و با تب بره تو حیاط داغونم کرده

حق داری ادم ناراحت میشه 

ولی شاید واقعا چیزی به ذهن مدیر نرسیده 

واقعیته مثل مادر که دلسوزش نیست 

همین که اطلاع داده بهتون و سریع رفتین خوبه

رفتار مناسبی نداشتن حتما با مدیریت صحبت کن و نارضایتیت رو اعلام کن که درست رفتار کنن ‌.

و حتما به فرزندتون بگید که زیربار حرفای بی منطق دیگران نره حتی اگه بزرگترش بودن .

من سال گذشته تو مدرسه پسرم همچین رفتاری رو با یه بچه دیگه دیدم سریعا رفتم پیش مدیریت با تهدید تذکر دادم که اگه چنین رفتاری انجام بدن حتما پیگیری و شکایت میکنم و رفتارشون رو اصلاح کردن . البته امسال دیگه اون مدرسه نفرستادمش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

همه جا همینه من یه بار بچه یک سالم تو مهد تب کرده بود اتفاقی رفتم بهش سر بزنم دیدم خیلی داغه 

حتی مربی نفهمیده بود بچه داغه با اینکه از بغلش دادش به من 

فقط مادر دلسوزه 

حق داری ادم ناراحت میشه ولی شاید واقعا چیزی به ذهن مدیر نرسیده واقعیته مثل مادر که دلسوزش نیست همین ...

من اگه یه بچه افغانی مریض توی خیابون ببینم نمیتونم تا دارونگیرم براش رد شم  همش یادم میاد چطور با بچم این کارو کرده فکر با تب و لرز مجبورت کنن بری تو خیابون وایسی واسه آدم بزرگم سخته

من اگه یه بچه افغانی مریض توی خیابون ببینم نمیتونم تا دارونگیرم براش رد شم همش یادم میاد چطور با بچ ...

برو مدرسه به مدیر همینو بگو 

حداقل جلوی چشمشون نگه میداشتنش

ولی دارو که اجازه ندارن بدن