2777
2789
عنوان

ابراز محبت +عکس 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 200 پست
اونایی که قهرن این یبارو پیشقدم بشن دیگه    

من که عمرا نمیتونم خیلی توی این مدت کم محلی دیدم جوری که فکر میکنم حتی اگه جلوی چشمش بمیرم هم ککش نمیگزه 

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم 28 ولی عین بچه3ساله است.نفهم و نپخته

اخه ببین عزیزم من دو ساله عقدم... اول اینکه هر اتفاقی بیوفته من ی دونه مانتو هم بخرم کف دس خانوادشه...دم اینکه میره عین پسرای 14 ساله پروفایل عوض میکنه تو برام.مهم نیسی فلانی... خب اگ برات مهم نیسم پروفایلت چیه...همه فامیل شمارشو دارن... خب زشته برا من

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
مطمئنم تا آخر عمرمم نگم بهم خیانت نمیکنه این تنها حسنشه. ولی به خدا اینقد من یه طرفه محبت خرج کردم و ...

چرا اخه؟ دلیلشو بپرس ..تا کی میخای بدونه عشق زندگی کنی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
دقیقا این جریان برا پسرعموم و زنش پیش اومده بود ..دو تا خانواده افتادن ب جون هم

الان من اصلا حالم خوب نیس... 70 روزه ک قهریم هزار تا اتفاق برام افتاد ولی ی زنگ ب من نزد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دلم میخواست شوهر داشتم ای میزدمش ای میزدمش دلم خنک میشد 

حالا ندارم باید دیوار بزنم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

هرصبح⛅

آغوش تو بهار است

سبزمے کندطبیعت تنم را

گل مے دهد گونه ام وقتے

مے پیچد پیچک دست هایت دورتنم

اینجا تا شب

هزار بوسه شکوفه خواهد داد

صبح_بخیر_عشقم♥️

حالا جواب شوهرم:

وای اینا رانگو الان ول میکنم میام.

و اومد و......!!!😁

واقعا کارش خیلی بچه گانس 

برا همینه ک نمیخام فعلا ببینمش...استارتر جان ببخشید وسط تایپیک من پست نامربوط ب بحث گذاشتم عزیزم

اخه ببین عزیزم من دو ساله عقدم... اول اینکه هر اتفاقی بیوفته من ی دونه مانتو هم بخرم کف دس خانوادشه. ...

من 7ساله زنشم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏