2777
2789

بچها من خودم تو دپران اشناییم چند تا چیزش خیلی رومخمه شماهم بگین ب

از تحربیاتتون اکه متاهلین بگین سر چه مشکلش ازدواج نمیکردین 

اگر مجردین بگین چی باشه اون مرد براتون کنسله

منم تو دوران آشنایی بودم بزار بگم برات چندتاشو

هیز بودن

خسیس بودن

وابستگی شدید عاطفی و مالی مادر و دختر مجرد اون خانواده به پسر که طرف حسابتونه

حقوق پایین 

اهل مسافرت و معاشرت نبودن

بی ذوق و ناامید نسبت به زندگی

خاله زنک بودن 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد اخلاقی نداشتن و هیز بودن ، بددهن بودن ، عصبی و بداخلاق بودن ، خسیس بودن ، تنبل و بی عرضه بودن ، لوس بودن و خیلی چیزای دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منم تو دوران آشنایی بودم بزار بگم برات چندتاشوهیز بودنخسیس بودنوابستگی شدید عاطفی و مالی مادر و دختر ...

ابن وابستگی به دختر مجرد خونه رو پارتنر من داره انکار زنشه ن خواهرش😑😑😑

منم تو دوران آشنایی بودم بزار بگم برات چندتاشوهیز بودنخسیس بودنوابستگی شدید عاطفی و مالی مادر و دختر ...

یعنی اناو داشت که بهم زدین یا نباید طرف اینده اینارو داشته باشه ؟

ابن وابستگی به دختر مجرد خونه رو پارتنر من داره انکار زنشه ن خواهرش😑😑😑

افتضاحه خیلی بدههه خیلیییی

الان متوجهش نمیشی بعدا میفهمی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یعنی اناو داشت که بهم زدین یا نباید طرف اینده اینارو داشته باشه ؟

تو هر آدمی اینا دیدی و فکر کردی غیر قابل تغییره فرار کن

افتضاحه خیلی بدههه خیلییییالان متوجهش نمیشی بعدا میفهمی

ببن میشه بیشتر راجبش حرف بزنیم از نظر منم سمیه خیلی مثلا باهم بیرونیم زرت زرت باخواهرش پیام بازی بعد من اوایل باور نمیکردم یا سرکاره خواهرش هههههرشب بلااستثنا باید میرفت دنبالش برگشتنی مگر دیگه چی میشد که نره 

یا اینکه رفتنی هم حیلی مواقع با لباس خونه میرفت حتمامیرسوندش 

یه وقت خواهرش ماشینو بخواد خودش تو خونه میمونه خواهرش استفاده کنه 

و نظرات خیلی زیادی ازش میگیره و خیلی بش رو میده اینا تو مخن 

ببن میشه بیشتر راجبش حرف بزنیم از نظر منم سمیه خیلی مثلا باهم بیرونیم زرت زرت باخواهرش پیام بازی بعد ...

وابستگی روانی و عاطفی و مالی شدیده

بعدا تو ازدواج باعث میشه دایم خونتون باشه دایم بیاد سفر بیرون تفریح هرجا همراهتون

اجازه دخالت به خودش بده تو زندگیتون

وقتی باهم بیرونید چه لزومی داره سرش تو‌گوشی باشه یا وقتی خواهرش می‌دونه تو کنارشی چرا باید زرت و پرت پیام بده 

به روشم اوردی؟ گفتی که اذیتی از این قصیه؟

وابستگی روانی و عاطفی و مالی شدیدهبعدا تو ازدواج باعث میشه دایم خونتون باشه دایم بیاد سفر بیرون تفری ...

یه بار تولد خودش بود بعد من با خواعرش هماهنگ کرده بودم که تولد بگیریم براش بماند ک با تزهاش ر...ید تو تولدش من میخواستم خودمون باشیم اون یه مهمونی ۱۶نفره گرفته یود 

که اصلا هیچکسم نمیذونست تولدشه و همه چیزایی که تو ذهن من بود و ریخت بهم 

بعد دراومد کفت عزیزم گل نخر اینهمه هزینه کنی پسرارو هم که میدونی تو این فازا نیستن

درصورتی ک به اون مربوط نبود من فقط گفتم بهش بگم که بیاردش فلان جا

اخرم من گل  بزرگمخریدم و هزینه هم کردم و بردمم 

اما درکل اون خیلی به خاهرش اهمیت میده و هرسری اون میخواد بره یه جایی اینم مجبور میکنه باش بره بش میگم تو چرا میری میگه نمیشه ک‌خاهرمو بذارم تنها بره مثال سفر کیش که با دوستاشون بودن 

و من فقط یه بار بش گفتم اومدیم خاهرت هزاران جا خواست بره ایا ما باید تاوان بدیم؟و یه عادتی داره دست پیش میگیره 

دست پیش گرفت دعوامون شد و الکی هم صلح شدیم