2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید تاپیکممم

73 بازدید | 9 پست

من یه دختر ۲۳ سالم

دانشجو معلمم و همین آنلاین شاپ کوچیکی دارم

جریان از این قراره که اطرافیان خیلی منو اذیت میکنن حتی توهین لفظی همین دوم سوم فروردین سر هیچ و پوچ عموی من به من گفته که تو ( معذرت می‌خوام واقعا ) هیچ گوهی نیستی به همین صراحت بعد من بهش گفتم تقصیر مامان بابامه که شما همینقدر پررو شدید

بعد عمم حالا رفته به طرفداری از داداشش همه جا گفته فلانی ( که من باشم ) به داداشم چیز گفته 🥲

خیلی ناراحت و عصبی شدم واقعا 

بابام نمیدونه و بهش نگفتم

بگمم کار خاصی نمیکنه 😞

بعد الان اون عمم اومده بود خونمون و من نرفتم پیشش

حالا مامانم برا من قیافه گرفته که کارت زشت بود نیومدی باید میومدی 

و الآنم از لج من چونکه خیلی شب و پیاده روی رو دوست دارم خودشو بابام رفتن پیاده روی که مثلا حرص من رو دربیاره 

حالا واقعا یعنی مقصر منم و الان آه مامانم منو میگیره؟!

اینو بگم که من با عمم خیلی رابطه نزدیکی داشتم 

اون ظالم به من می‌گفت آجی و منم جای خواهر نداشتم دوسش داشتم و واقعا باورم نمیشه حرفایی داداشش که به شخصیت من توهین کرد رو نادیده گرفته و اینجوری پشت سرم بدگویی کرده

اینو بگم که من با عمم خیلی رابطه نزدیکی داشتم اون ظالم به من می‌گفت آجی و منم جای خواهر نداشتم دوسش ...

قطع ارتباط با فامیل بهترین راهه و جواب دادن 

توام تنهایی برو پیاده روی یا واسه خودت کاری کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میکشم کنار ولی امروز بعد رفتن عمم مامانم جوری باهام رفتار کرد که فک کردم قاتل زنجیره ایم

بیخیال باش مهم نباشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه