2777
2789
عنوان

یه چیزی توی خونمون پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 41 پست

آره طلسمه 

دوستم میگف شوهرش تو سرش خرده بود هی جن میدید دیوونه شده بود 

اینو پیدا کردن تو طویله شون 

عمه م هم دامادش اینا باهم دعوا میکردن پیدا کرده بود 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وسطش بود و گره خورده بود

خب پس دعایی چیزیه

عکسش رو با تاپیک این طلسم هست یا نه عکسسسس

بزن میان راهنمایی میکنن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یکم مشکوکه

راستش من اطلاعی در این زمینه ندارم

میگم تاپیک بزن دوباره توی سر تیتر بنویس طلسمه

بهت میگن چجوری رفع کنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

پیدا نکردم ممنون عزیزم

قربونت نمیدونم چی رو پیدا نکردی 

ولی منظورم این بود 

یه تاپیک دیگه بزن بالاش بنویس طلسم عکس

کسایی که اطلاع دارن میان توی تاپیک ازشون بپرس چجوری باطل کنی شاید تجربه مشابه داشته باشن

قربونت نمیدونم چی رو پیدا نکردی ولی منظورم این بود یه تاپیک دیگه بزن بالاش بنویس طلسم عکسکسایی که اط ...

آهان فکر کردم یه تاپیک از قبل بوده برم اونجا بذارم😀 مرسی گام

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...