2777
2789

تا میتونی نمونه سوال حل کن  نمره هات بالا ببری با این وضعیت سال بعد معلوم نیس چجوریه اونایی ک نهایی هستو تمرکز کن حتما ۶ تا درسه

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

تا میتونی نمونه سوال حل کن نمره هات بالا ببری با این وضعیت سال بعد معلوم نیس چجوریه اونایی ک نهایی ...

من خیلی دوس داشتم همون ۱۱تا درس باشه

الان خبرش قطعی شد شش درس

بعد اینکه الان تا امتحان های نهایی تست کار نکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوس داشتم همون ۱۱تا درس باشهالان خبرش قطعی شد شش درسبعد اینکه الان تا امتحان های نهایی تست ک ...

چرا ۱۱ درس؟

ب نظر من تا امتحان نهایی  سوال نهایی کار کن   نمره نهاییتو بالا بیاری  فعلا ک ۶ درسه ما هم مجبوریم خودمون وفق بدیم اگ فک میکنی   نهاییرو اوکی هستی تست کار کن   بعدش یادت باشه بعد نهایی ها استادا سالیانه رو شروع میکنن باهاشون شروع کتی برای کنکور ۴۰۵  تکلیفایی ک میگنو حتما  بزن

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

امتحان یازدهما نهایی شد؟

۶ درس  این مملکت درست نمیشه تو ی ماه یبار میگن همش یبار ۶ درس 

شیمی  زیست دینی فارسی  عربی و زبان

چرا ۱۱ درس؟ ب نظر من تا امتحان نهایی سوال نهایی کار کن نمره نهاییتو بالا بیاری فعلا ک ۶ درسه م ...

هر دوشون در ی سطحه بعنی توی سال من تشریحی خوندم تا قبل عید 

قبل عید و عید تستی خوندم تا الان

ولی ب نظرم نهاییم بیشتر باید کار کنم

ولی نمیدونم تست بزنم یا نه

سالیانه چیه؟

سالیانه ها تدریس برای کنکور  شروع از تابستون استادایی  مثل فراهانی شیمی  فرهمندنیا زیست   و غیره 

میان از پایه تدریس میکنن  از دهم تا دوازدهم باهاشون شروع کنی ازمون و تست بزنی فقط تکلیف از همه مهمتره مرور همینطور

هر دوشون در ی سطحه بعنی توی سال من تشریحی خوندم تا قبل عید قبل عید و عید تستی خوندم تا الانولی ب نظر ...

ب نظرم بشین کتاب شب امتحان  هر روز ازمون بزن ازش تشریحی از خودت امتحان بگیر بعدم با پاسخنامه مقایسه کن بدونی چی چقدر نمره داره بعد دیدی اوکی شدی برو نمونه سوالای سال قبلو  حل کن