2777
2789
عنوان

دعوامون شده ببین حق با منه یا اون

835 بازدید | 30 پست

نامزدم امروز ظهر جمعه بود دلم گرفته بود بهشش پیام دادم عصر جایی کار داری؟نوشت نه بعد با مکث نوشت میام دنبال خانمم

بعد سریع پشتش یه شات از چت خودش و دوستش  داد که تو اون دوستش نوشته بود میای بریم بیرون یه قلیون بکشیم ؟اینم نوشته اره بیا پایتم 

بعد نوشتم اها خب برو نوشت نه ولش کن نمیرم  معلوم نیست بیاد و اینا من گفتم نه خب برو خودت زنگ بزن باش هماهنگ شو یه روز دیکه میبینیم همو ناراحت شدم  اما ب رو نیوردم 

دیدم دوساعت بعد زنک میزنه میگه اره خواستم بیام دنبالت تو منو دک کردی گفتی نیا 😳😳😳😳

گفتم چیکارت میکردم التماست میکردم نرو با اون بیا با من ؟ط

گفتم من التماست نمیکنم اونم گفت منم اصرار نمیکنم 

منم یکم پیام بالا بلند دادم و اونم خوند جواب نداد 

نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بد متوجه شدی . اون اسکرین رو داد ک بگه ب تو بیشتر اهمیت میدم تو هم ک فعلا تو فاز نامزدی هستی و دن ...

من حس کردم اتفاقا نباید اون شاتو میداد منو بزاره تو احساس معذب بودن 

اخه چندبارم شده رفتیم بیرون هی گفت اره مامانم گفت بیا بریم خونه خالم و اینا 

من حس کردم اتفاقا نباید اون شاتو میداد منو بزاره تو احساس معذب بودن اخه چندبارم شده رفتیم بیرون هی گ ...

بلد نیست حرف بزنه و منظورشو برسونه میخواد بگه تو مهمتری مثلا . 

تو هم میگفتی خیلی ممنون ک منو ترجیح دادی 

اها براش نوشتم عین بچه ها هم قهر مسکنی نازتم باید بکشن باز بش برخورد 

منم گفتم بر بخوره این فردا تو زندگیم همش میخواد تقی به توقی بخوره با من قهر کنه 

میکه نگو ب من قهر فهرو و بچه هروقت اینارو نکفتی پ بدع 😕😕😕ایا حقش نیست بیشتر بگم بش؟

حق باشماست 

منم الان با همسرم دعوام شد سر پول  😔😔😔اونم برای خودم خرج نکردم پسرم دکتر بردم میگه چرا اینقدر پول دارو سرم دادی آخه مگه دست منه 😭😭😭😭😭😭

یه سیلی هم زد حلالش نمیکنم 

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

والا این طوری که شما گفتید نامزد شما اصلا خودش هم نمیدونه داره چی کار میکنه به نظرم حق داشتید ولی اگ ...

نکرد تازه بش گفتم قهرم میکنی ؟قهر کرد و سین کرد ج نداد من بدم میاد مرد بچه بازی در بیاره میتونست بگه بپوش دارم میام من مممممردونگی میخوام