2777
2789

بچه ها من این ماه اقدام کردم برای بارداری البته تحت نظر دکتر مریونال زدم الان چها روزه بشدت زیر دلم تیر میکشه احساس میکنم شکمم باد کرده پهلوهام معدم تیر میکشه بنظرتون میشه علایم بارداری گفت یعنی اسهال هم دارم اصلا از جام نمیتونم تکون بخورم امپولا یه هفته ای میشه تموم شده یعنی عوارض اوناس اخه بدجور داخل رحمم تیر میکشه راه رفتن برام سخت شده

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

وای کسی نیس تازه الان چهار ساله عروسی کردم اصلا عفونت نداشتم تا دیروز هم بوی بدی داشت فقط یه لحظه زرد رنگ بود و تموم شد الانم معدم رودم همه تیر میکشه پهلوهام نمیدونم چه کنم😭

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا.از قسمت کلینیک بپرس

ممنون اونجا جواب میدن اخه یه بار سوال کردم جواب ندادن

ممنون اونجا جواب میدن اخه یه بار سوال کردم جواب ندادن

من اطلاعی از این امپول ندارم.لاقل تو نت اسمشو سرچ کن ببین عوارضش چیاست؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من اطلاعی از این امپول ندارم.لاقل تو نت اسمشو سرچ کن ببین عوارضش چیاست؟

سرچـکردم فقط شکم درد اما مت همه جام از زیر سینه به پایین تیر میکشه تا حالا تو عمرم اینجوری نشدم

نمیدونم واقعا الان چهار روزه اینجوری شدم خوبی هم ندارم دعا کن برام خانمی ممنون ازت ..اصلا تو سینه هام هیچ حسی ندارم فقطم کمی حالم بهم میخوره که میگم شاید برا معده درده بازم ممنون فقط شما اومدین تو تاپیکم🌹🌹🌹🌹

واقعا کسی دیگه ای نبود شدیدا احتیاج دارم به نظراتتون😓😓

عزیزم داروهای تحریک تخمدان همه این عوارض که گفتی تقریبا دارن اما تو مثبت بیندیش و امیدوار باش لطف خد ...

وای ممنون گلم منتظر بودم کسی امید بده بهم

عزیزم به زودی که خبرش و گرفتی بیا به ما خبر بده خوشحال میشیم 

چشم حتما عزیزم نمیخوام زیاد به خودم امید واری یدم بازم اگه بودم یه شیرینی بهت میدم بازم هر چی خدا بخواد