2777
2789
عنوان

به اکسم پیام دادم

333 بازدید | 19 پست

هشت روزه کات کردیم...  از جانب اون بود...  خیلی دوسش دارم هنوزم که هنوزه...  بهش پیام دادم اسمشو صدا زدم هنوز سین نزده ولی نمیدونم چی بگم دلم میخواد حالا که گند رو زدم پیام رو دادم یه چیزی بگم که باعث بشه اوضاع عوض بشه:)  بگید چی بگم که بیشتر دلخور نشه؟  دوستان میدونم الان نصفتون مینویسید اشتباه کردی و رفتنی رو باید بزاری بره و اینا ولی تکلیف عشق چی میشه؟  نباید تا لحظه آخر آدم تلاششو بکنه؟  چتای قبلا رو خوندم همش میگفت تهش مال خودمی  و قربون صدقه ام میرفت دلم واسش تنگ شده همش دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ ۸ روزه همش کات کردی یه جوری گفتی هنوز که هنوزه دوسش دارم خخخ فکر کردم ۷ ۸ ساله ولی خب اگه دوسش داری عیب نداره که پیام ندادی حداقل رابطه جوش نخوره بعدا پشیمون نمیشی چرا تلاش نکردی

۷ ۸ روزه همش کات کردی یه جوری گفتی هنوز که هنوزه دوسش دارم خخخ فکر کردم ۷ ۸ ساله ولی خب اگه دوسش دار ...

آخه خیلی یهویی و عجیب تمام شد رابطه نا امید شدم هر روز یکسال میگذره هر شب خوابشو میبینم 🫠