2777
2789
عنوان

خانما کسی تا حالا پاش شکسته ❓

63 بازدید | 14 پست

داشتم راه میرفتم پام پیچ خورده😑 قشنگ معلومه یه اسخونی از بغل زده بیرون 

درد دارم ولی میتونم پامو تکون بدم 

به نظرتون شکسته 🤕؟؟؟ 

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکسته بود از شدت درد حتی نمیتونستی گوشی دست بگیری تاپیک بزنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

در رفته عزیزم برو شکسته بندی من خودم شکسته بندم

به نظر شما دکتر اتل میبنده 

دانشگاه چیکار کنم 

به نظرم درد گرفته. نه اصلا دست کاری کن نه بده جا بندازن. چند روز صبر کن. خوب میشه. مسکن یا کرم ضد در ...

وااای نمیتونم تحمل کن 

نمیشه روی مای خودم وایسم 

تا چند روز سختمه

وااای نمیتونم تحمل کن نمیشه روی مای خودم وایسم تا چند روز سختمه

پس حتما برو دکتر خوب. نده کسی دست کاری کنه. ولی من مطمئنم تا فردا کنی بهتر میشه. و بعد چند روز خوب میشه. چون منم زیاد این طور میشم. پزشکا هم کارو طولانی می کنن. قرص الفن ایکس از داروخونه بگو بخرن. با ژل ها ی ضد درد. اگه خوب نشد برو. ولی خوب میشه با اونا

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پس حتما برو دکتر خوب. نده کسی دست کاری کنه. ولی من مطمئنم تا فردا کنی بهتر میشه. و بعد چند روز خوب م ...

سعی میکنم تا فردا صبر کنم 

ممنونم از راهنمایتون 

به نظر شما دکتر اتل میبنده دانشگاه چیکار کنم

تا جا نندازی اتل فایده نداره اگه شکسته بندی دورت هست برو پیشش جا بندازه دیر بشه استخون سابیده میشه جا نمیفته و بازم درد میگیره یکم راه بری