2777
2789
عنوان

نامزدی سخته

97 بازدید | 6 پست

چقد این دوران عقد سخته

من یه سال و خورده ای هست عقد کردم هنوز شرایط مهیا نیست بریم سر زندگیمون 

هربار همسرم میاد منو ببینه و بره خیلی دلم میگیره کاملا افسرده میشم 

خیلی دلم میخواد بریم خونهی خودمون و همیشه پیش هم باشیم

حالا حالاها عروسی نمیکنیم شاید یک سال دیگه

الانم جمعه ست و رفتیم سمت گرما و تابستون میرم بیرون دلم میگیره نمیدونم چرا

یاد خاطره های قدیمی میفتم

مثلا با بچه ها تو کوچه بازی میکردیم و ..

امروز چنتا خانم دیدم خیلی خوش تیپ و اینا با دختراشون همه لباس مجلسی و باکلاس

فک کنم داشتن میرفتن تولد

دلم خواست

کلا زندگیم یجوری شده انگار رنگی نیست

کلا دوران عقد اصلا نباید طولانی بشه فوقش چند ماه. کسایی که قصد طولانی شدن داره بهتره یه هفته قبل ازدواج عقد کنن... اینجوری همش استرس و عذاب. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خواهر🌷

راهِ دور همینه دیگه...

چون از حرفات این برداشتو کردم 

انگار نامزدت از یه شهر دیگس 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دوران عقد اصلا نباید طولانی بشه فوقش چند ماه. کسایی که قصد طولانی شدن داره بهتره یه هفته قبل ازد ...

خانواده ها قبول نمیکنن بدون عقد انقد بریم و بیایم

خیلی کلافم

همش تنهام و حال هیچی ندارم

خواهر🌷راهِ دور همینه دیگه...چون از حرفات این برداشتو کردم انگار نامزدت از یه شهر دیگس

اره شهر دیگه ست🥲انقد  عروسیمون دست نیافتنی به نظر میرسه برام..همش میگم واقعا یه روزی میاد ما بریم سر خونمون؟هر روز پیش هم باشیم

خانواده ها قبول نمیکنن بدون عقد انقد بریم و بیایمخیلی کلافمهمش تنهام و حال هیچی ندارم

دوستی خواهری دختر خاله ای.. نداری بری پارک بازار... تو خونه بودن سخته ادم افسرده میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دوستی خواهری دختر خاله ای.. نداری بری پارک بازار... تو خونه بودن سخته ادم افسرده میشه.

بیرون میرم مشکلی ندارم ولی دیگه ادم چقد بچرخه

دلم خونه خودمونو میخواد بریم دوتایی زندگی کنیم سفر بریم غذا بخوریم