2777
2789
عنوان

قرص ال اژرنین برای افزایش قد

81 بازدید | 8 پست

سلام رفقا

من هجده سالمه و قدم ۱۵۴ هست . وقتی شونزده سالم بود رفتم دکتر غدد و یه عالمه آزمایش دادم ، بهم گفت صفحه رشدت باز هست و میتونی پنج سانت قد بکشی و شربت ال اژرنین و ورزش و برنامه غذایی بهم داد . من هیچ کدوم رو انجام ندادم و شربت هم که سرچ کردم گفت شربت ال اژرنین رو برای کودکان میدن و این دکتر به منه شونزده ساله داده بود😑

بعد خود به خود پنج شیش سانت قد کشیدم . الان نمی‌دونم صفحه رشدم هنوز باز هست یا نه. 

آیا قرص ال ارژنین تاثیر داره بخرم؟!

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

اگه باز باشه شاید

نمی‌دونم هنوز باز هست یا نه 

به نظرت تو این دو سال باز مونده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاثیر داره. ای کاش خورده بودی. الآنم بخور. یا برو عکس بگیر ببین صفحات چطوره

آخه دکتره بهم شربت داد ، شربت ال ارژنین رو به بچه ها میدن اگر هم می‌خوردم تاثیر نمیذاشت .

آخه دکتره بهم شربت داد ، شربت ال ارژنین رو به بچه ها میدن اگر هم می‌خوردم تاثیر نمیذاشت .

تأثیر داشت. قرص یا شربت فرق ندارد.  مهم ال آرژانتین هست که در هر دو موجوده شما هم اون موقع نو جوان بودی. بهر حال چک کن اگر شرایط بود استفاده کنید

تأثیر داشت. قرص یا شربت فرق ندارد. مهم ال آرژانتین هست که در هر دو موجوده شما هم اون موقع نو جوان ب ...

حتما💔