2777
2789

دوستم همیشه دیر میره سرکار همیشه کارشو عقب میندازه درست‌انجام‌نمیده خیلی می‌خواند به زور نگهش داشتن چرا واقعا؟

بعد منی که همه‌زورگو میزنم‌کلی خرص میخورم برای کارفرما تهش بیرونم‌کنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم همیشه دیر میره سرکار همیشه کارشو عقب میندازه درست‌انجام‌نمیده خیلی می‌خواند به زور نگهش داشتن ...

من دوتا همکار دارم یکی مسئولیت پذیر و منظم اون یکی شیطون و از زیر کار در رو ،هزار بار هم نزدیک بوده اخراج بشه

شاید یه دلیلی داره که میخوان اخراجت کنند

من دوتا همکار دارم یکی مسئولیت پذیر و منظم اون یکی شیطون و از زیر کار در رو ،هزار بار هم نزدیک بوده ...

مرسی واقعا از دلداری یه دلیلی داره😅آره کلی اینجا خودمو‌کشتم زحمت‌کشیدم 

مرسی واقعا از دلداری یه دلیلی داره😅آره کلی اینجا خودمو‌کشتم زحمت‌کشیدم

خب بگرد دلیلش رو پیدا کن ، یا اگه صمیمی هستی بپرس 

همکار من ازم پرسید یعنی من آنقدر کارم بده که میخوان اخراجم کنند؟

گفتم سر به هوایی ،اولویت بندی تو کار رو بلد نیستی ،اون کاری که کارفرما میخواد و اول باید انجام بدی بعد بری سراغ کارهای روتین روزانه ات و اینکه با کارفرما بحث نکنی

خب بگرد دلیلش رو پیدا کن ، یا اگه صمیمی هستی بپرس همکار من ازم پرسید یعنی من آنقدر کارم بده که میخوا ...

من همه کار کردم فقط روزه ۱۳ گفتم نمیام جای کا همه جا تعطیل بود فقط توی ۱ سال  ۱ بار گفتم‌من‌نمیام‌همین 

خب بگرد دلیلش رو پیدا کن ، یا اگه صمیمی هستی بپرس همکار من ازم پرسید یعنی من آنقدر کارم بده که میخوا ...

من حالم بده چون خیلی بیشتر از چیزی که باید بودم هرکی اومد دیو گفت خیلی زحمت میکشی قدرتو میدونن؟