2777
2789
عنوان

خانوما بیایدکمک

60 بازدید | 10 پست

دوستان به بیمارستان زنگ بزنیم اسم بگیم میگن بستری هست یانه؟؟؟یه نفر به من گفته پدرش بستریه ومن احساس میکنم دروغ گفته زنگ بزنم بیمارستان میگن؟؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن همون بخش بگو حال آقای فلانی خوبه

میترسم تابلو بشه 😄

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
از کجا میفهمن تویی

خب من شک دارم بهش میترسم بگن به خانوادش که کسی زنگ زد

اره رنگ برن بگو فلانی)اسم و مشخصات و بخشی که بستریه(بستریه هنوز؟ همراه داره؟ چون اگه همراه داشته باش ...

آره خوبه.گفتم به این بهانه زنگ بزنم بگم میخوام ببینم هنوز بستریه برای ملاقات بیام

آره خوبه.گفتم به این بهانه زنگ بزنم بگم میخوام ببینم هنوز بستریه برای ملاقات بیام

نه نگو برای ملاقات 

یه جوری جلوه بده انگار که یکی از اقوامشان و  اگه همراه بیمار نداره میخوای بری بیمارستان همراهش باشی 

بہ ظاهر صبورم،بہ دل بیقرار...🥲💔.

نه نگو برای ملاقات یه جوری جلوه بده انگار که یکی از اقوامشان و اگه همراه بیمار نداره میخوای بری بیم ...

آهاان مرسی مرسی🙏