2777
2789
عنوان

زندگی با کسی که وجود نداره😓

108 بازدید | 3 پست

شیش هفت ماهه که شوهرم به زور منو راضی کرده سوپری بزنیم 

الان مغازه داریم ولی شوهرمو نمیبینم اصلا صبح زود میره ظهر میاد ناهار می‌خوره و می‌خوابه بعدشم دوباره میره مغازه ساعت ۱۱ شب میاد خونه  دوباره می‌خوابه نه حرفی نه چیزی و بابت چک و این چیزها انقدر اعصابش خورده که همش با من دعوا میفته وضعیت مالی ما اصلاً تغییر نکرده حتی بدترم شده ولی همیشه دعوا داریم و دیگه از این زندگی خسته شدم یه بچه کوچیک دارم ه نمی‌تونم بذارم برم وشوهرم هم قبول نمی‌کنه که مغازه رو جمع کنیم میگه تازه ۶ ماه شده هنوز خیلی جا داره برای پیشرفت ولی من تو این ۶ ماه ۶۰ سال پیر شدم  نمی‌تونم این وضعیت رو تحمل کنم هر شب و روز کارم شده گریه و از تنهایی خسته شدم

خانوادم نزدیکم نیستن و ماشین هم نداریم و شهرمون هم هیچ امکاناتی نداره ه من و بچه‌ام سرگرم باشیم صبح تا شب تو خونه پوسیدیم

پیاده روی که مبتونی بری

الان هوا خیلی خوبه با بچه ات بزن بیرون،فیلم ببین،ورزش کن

اهنگای شاد گوش کن یا کارای هنری انجام بده و......

بالاخره هزار و یک راه هست که سرگرم بشی

امروزه مشغله های مرسومه زندگی زیاده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه تا یکی دوسال اول همینه سخته باید تحمل کنی

الان هوا خوبه پاشو با بچه یکم برو پیاده روی مغازه هارو ببین 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........