2777
2789
عنوان

اون تاپیک پربازدید عکس دختر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 40 پست

منم باز کردم 

اخه چرا هرچی هرکی گفت باور میکنین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نترسیداامیگم که هک نیستاسم سایته زدم گوگل گفت سایت معتبری برای. کوتاه کردن کلیپهخودشم اومد گفت هک نی ...

اخه لینکه سایت همون همیشکی نبود عکسه م یجوری بود وای شوکی بهم وارو شد فقط چن دیقه موندم رو پست اون کاربر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز کردم ولی عکس نبود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم باز کردم هیچی هم نشده فعلا

یه کاربر میگف از نتم کم شده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

باز کردم و هک نشدمچه شایعه ی مسخره اییاد دوران مدرسه افتادم که میگفتیم یکی تو دستشویی سقط کردههمه هم ...

اخه الان هک زیاد شده اصلا خبر نداشتم تا همین دو دقیقه پیش همین مونده از این سایت وا مونده یه هکم بشیم

من باز کردم ولی فعلا سالمم ینی ممکنه هک بشم ؟

منم نمیدونم ترسیدم

فک نکنم هک باشه

نمیدنم

اخه لینکه سایت همون همیشکی نبود عکسه م یجوری بود وای شوکی بهم وارو شد فقط چن دیقه موندم رو پست اون ک ...

نه ببین اسم سایته یادم رفت 

ولی اینطوری بود چند نفر وارد شدن یهو کلیپ 2 گیگی شروع ب دانلود شده ک ما لغوش کردیم دانلود نشد

بخاطذ همین مشکوک شدن

ولی این طبیعیه

کلا بعضی سایتای مختلف خودبخود یچیزی و دانلود میکنن... 

راجب عکساشم من باز نگاخ کردم ترسیدم از نگاهش🤣ولی خارج شوخی، نترسید هک نبوده 

خودش اومد با فهش و دعوا گفت هک نبوده 

منم باز کردم اخه چرا هرچی هرکی گفت باور میکنین

به خدا همین الان یه کاربر تو یه تاپیک دیگه گف ترسیدم شوک شدم اصلا

یه کاربر میگف از نتم کم شده

بخاطر این بود وارد سایت شدیم، ی کلیپ شروع ب دانلود شد... 

این تو سایتا طبیعیه 

اغلب سایتا وقتی واردش میشیم خود ب خود فیلم یا اهنگ یا برنامه رو دانلود میبرن، بارها برام اتفاق افتاده 

باز کردم ولی عکس نبود

من هر تاپیکی میرم هکس ببینم نیستا عکس این بود چقد من خوش شانسمم اخهههه