2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک دو عالم بر سر اون خانوم . احترام گذاشتن بحثش جداست . این ته بی شخصییه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

خاک تو سرش 

زن باید بره سینه قبرستون اکه شوهرش با بوس کرذن پاش دوسش داشته باشه 

خودکارشناسه فکر نکنم اندازه سرسوزن تو خونش عزت داشته باشه که این حرفارو میزنه

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
جدی لینک بدین برم بخونم  خیلی فکرمو درگیر کرده

بگردی پیدا میکنی عزیزم

بهش فکر نکن اعصابت خراب میشه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

بابا من دوسال یزد زندگی کردم

یک زنهای قدرتمندی دارهههه

اصلا اینجوری که فکرمیکنید و نشون بدن نیستا

خانومای همسایمون جیغهااییی میکشبدن سر شوهراشون

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ولی من احساس میکنم بعضی خانومای این سایت با اون کارشناس موافق باشه همون خانومایی که میگن شوهرت خیانت کرد بهش بیشتر محبت کن یا اگه مرد خطا کرد میگن مرده دیگه اونایی که با صیغه موافقن و.....حالا صبر کنید سروکلشون پیدا میشه میگن چه اشکالی داره عشقمونو بهشون نشون میدیم

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد