2777
2789

روغن زیتون هر روز ب صورتم میزنم ....کرم دور چشم ضد افتاب ...کرم ترمیم کنننده زینگ کالاندولا آلفا همه چی هر روز یکیش رو میزنم ولی پوستم اصلا شفاف نیست یه عالمه آب میخورم چ کنم .....به خاطر چهره ام کسی نمیاد خواستگاری ...کارمندم 

پوستت چربع یا خشک

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مختلط

ببین روغن زیتون برای پوستت استفاده نکن 

به شوینده مناسب پوست مختلط بگیر 

یه آبرسان خوب هزینه کن بگیر 

مرتب ضد آفتاب با spfپنجاه به بالا بزن ترجیحا بی رنگ 

ضد جوش یا ضد لک ویتامین سی هم استفاده کن 

محاله تغییر رو حس نکنی

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

قند اصلا نمیخورم

شاید پوستت شفافه

ولی چون زیادی روچهرت حساس شدی

فکرمیکنی پوستت ایراد داره

شبا زودبخواب

استرست روکنترل کن

صبح و شب پوستت رو با شوینده بشور

بعد شستشو از تونر استفاده کن

بعد مرطوب کننده و...

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون