2777
2789
عنوان

در حال طلاقم دلم نمیخواد کسی بدونه دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 25 پست

مگه طلاق عیب و ایراده؟ تو طلاق گرفتی چون نساختی باهاش یا حالا به هر علتی اینجوری که نمیشه اصلا حرف مردم نباید ذره ای ارزش داشته باشه تو چیکار به حرف مردم داری به خودت برس و برو برای خودت.. اگه مشکل داشتی طلاق گرفتی باید خوشحال هم باشی که دیگه مشکلت بر طرف شده

خب آخرش چی من مثل شما بودم ولی دیگه همه جا میرم اینکه خودتو نشون ندی بدتره

من بچه هم دارم خیلی سخته شما هم بچه داری؟ چجوری رد شدی از این اوضاع دلم میخواد برم دوسال دیگه این روزام تموم شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هم دارم خیلی سخته شما هم بچه داری؟ چجوری رد شدی از این اوضاع دلم میخواد برم دوسال دیگه این رو ...

نه من بچه ندارم الانم جدانشدم چندساله هرچی خودت مخفی کنی بدتره این روزام میگذره مثل برق وباد