2777
2789

اما همه میدونن کل فامیل حالا فردا مراسم دعوتیم دوستای مامانمم می‌فهمن اصلا دلم نمیخواد برم منم نرم مامانم میگه 😭 خدایا چرا زندگیمو اینجوری کردی؟ 

وا دنیا به آخر رسیده؟

از همین اول حرف مردم بزار پشتت و بشین روش

باید کفش آهنی کنی پات 

تازه اول راهی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا دنیا به آخر رسیده؟از همین اول حرف مردم بزار پشتت و بشین روشباید کفش آهنی کنی پات تازه اول راهی

خیلی سخته حالم بده دلم نمیخواد از خونه بیرون برم مخصوصا که دختر یکیشون نامزد کرده فکر میکنم پشت سرم میگن حسودی میکنم و فلان 

باید خودتو محکم بگیری شما دوتا آدم متفاوت بودین که تفاهم نداشتین چیز عجیبی نیست اینقدهم طلاق زیادشده که پیش همه عادی شده سخت نگیر با لبخند باهمه برخورد کن که نفهمن ناراحتی

خیلی سخته حالم بده دلم نمیخواد از خونه بیرون برم مخصوصا که دختر یکیشون نامزد کرده فکر میکنم پشت سرم ...

همچین حرفی نمیزنن 

تو حساس شدی حقم داری

سعی کن باهاش کنار بیای و کم کم بپذیری 

برگشت از یه انتخاب غلط بهتره از موندن تو اون انتخاب هی سلامت روانت رو از دست دادن

چرا اینطوری میکنی با خودت؟

الان اتفاقا باید خیلی اعتماد بنفس داشته باشی که اینقدر قوی هستی و حاضر شدی  تو سری خور نباشی و تموم کنی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»