2777
2789

شاید عنوان تاپیک خوب تایپ نکردم یسری هاتون ناراحت بشید ولی خب سوالمه محترمانه تر ازین تو ذهنم نیومد تایپ کنم .

بنظرتون نیاز هست بپرسم چرا مطلقه س ؟

و اینکه خودش هیچ هنوز نگفته از دور بریا شنیدم و البته مطمئنم در حال جدایی ه . 

بنظرتون باید پسر بگه به دختر که خواهرش داره جدا میشه و مطلقه س ؟

اصلا بپرسم یا خودش وایسم خودش بگه . 

اگه چیزی نگفت بنظرتون ریگی به کفششونه؟

ی خواهر مجرد سن بالا هم دارد 

این خواهرش هم  در حال جدایی ه . 

پدرش فوت شده و مادر پیری داره.  بقیه خواهر برادراش هم ازدواج کردن ..

بنظرتون تو ازدواجم تاثیر داره ؟ اصلا شما جای من باشید بنظرتون موضوع مهمی ه یا نه .

قصد توهین ندارم  فقط،سوال ه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قصد توهین به هیچ کس ندارم

مطمئنا هم هیچ زنی از سر دلخوشی زندگیشُ خراب نمیکنه

ولی من اینجا کم ندیدم کسایی که میگن

مادرشوهرم باعث طلاق جاریم شد

یا

پدر شوهرم باعث طلاق سه تا دختراش شد و الانم زوم کرده رو زندگی من

پس احتیاط شرط عقله تحقیق کنین درباره اون خانواده خیلی بهتره

ربطی نداره اصلا،ن ب شخص شما ک بهتون گفته شه 

ن ب زندگی آینده شما ک تاثیر روش بذاره 

هر زندگی میتونه ب هزار دلیل ب بن بست برسه ،اینی ک شما میگی بحث پنجاه سال پیشه ک طلاق ی اتفاق نادر بود و مردم سعی میکردن پنهوون کنن و قبیح میدونستن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

طلاق خواهره برام مهم نیست ،تفاهم نداشته دیگه یا هرچی 

اما شرایطش سخته دیگه ،اینو باید درنظر بگیری

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بله خیلی موضوع مهمیه خواهرشوهر من مطلقس و متأسفانه کاری کرد چند بار میخاستم از شوهرم جدا شم عروسیم ف ...

نه بابا مجرد هم همونه خاهرشوهر من مجرده مادرشوهرمم شوهرش مرده. یکسره آویزون شوهر من هستن. دیگه خستم کردن

از خودش نباید بپرسی

باید از بقیه تحقیق کنید

و اینم در نظر بگیری که خرج بقیه رو این داره میده؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»