2777
2789
عنوان

ممکنه سونو اشتباه کرده باشه

118 بازدید | 14 پست

بچه ها من دو هفته قبل سینه ام درد میکرد سمت چپم زیر بغلم دوتا کیست کوچولو بود. رفتم سونو گفت فیبرو کیستیک هستی و چیزی نیست. من حس می کنم با دقت نگاه نکرد و حتی اون سمت که درد میکرد رو خیلی اهمیت نداد. بنظرتون ممکنه اشتباه کرده باشه؟ چون اون قسمت هایی کیست بود درد میکنه و هنوزم هست

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب. درمان. کردی و هنوز درد هست؟؟

درمان نداشت.دکتر بهم ویتامین ای داد. اخه نتیجه سونو فقط فیبروکیستیک بود. من فکر میکنم سونو اشتباه کرد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

طبیعیه با سونو که درد کاهش پیدا نمی‌کنه گزارشتون رو ببرید پیش متخصص

بردم چیزی ننوشته بود سونو. حتی نوشته بود زیر بغل بدون گبست در حالی که من دست میزنم قابل لمس

نه درسته ولی کیست درد داره کیست سینه زنداییم داشت درد میکرد

دکتر هم بهم گفت درد خیلی خوبه بدون درد خطرناکه

بردم چیزی ننوشته بود سونو. حتی نوشته بود زیر بغل بدون گبست در حالی که من دست میزنم قابل لمس

من وارد یا متخصص نیستم ولی به نظر من پیش یه متخصص دیگه هم برین که خیالتون راحت شه ، سونو هم پیش یکی دیگه برین این دفعه ! وقتی میگین با لمس مشخصه ولی تو سونو نیست عجیبه ! البته هزینه داره دیگه صرفا نظرمو گفتم باز مشورت بگیرین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
درمان نداشت.دکتر بهم ویتامین ای داد. اخه نتیجه سونو فقط فیبروکیستیک بود. من فکر میکنم سونو اشتباه کر ...

ویتامین ای چه واحدی داده ؟ ۱۰۰؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من وارد یا متخصص نیستم ولی به نظر من پیش یه متخصص دیگه هم برین که خیالتون راحت شه ، سونو هم پیش یکی ...

دوستم ماماست .میگه چون همون فیبروکیستیک هستی کیست جدا نبود ننوشت