2777
2789
عنوان

کیا واسه زایمان بی حس شدن بیاید پسفردا زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 59 پست
شما تجربه بی حسی داشتی؟کمر درد و سردرد نداشتی بعدش؟

بدن با بدن فرق داره ،مهارت دکتر که آمپول میزنه تو دلو روده هم حسش میکنیم هم مهمه😁 من سردرد نگرفتم حتی با اینکه سعی کردم همون اول بلند بشم چند بار ،کمر درد از قبل داشتم نمیتونم با اطمینان اینو بگم 

سردرد که بخاطر حرف زدن و تکون دادن سر بعد از عمله

اگه اینکارارو نکنی سردرد نمی‌گیری

منم بی حس بودم

الان ۱۵ماهه اصلا کمر درد نداشتم الان دو سه روزه خیلی کمرم درد میکنه نمیدونم ربطی داره یا نه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارینم اختیاری بود و با بی حسی،اونم به دو دلیل,یکیش این بود که زایمان بدون درد داشته باشم و لحظه تولد نوزادم سرحال باشم و پر ذووووق که خداروشکر شد

اما بی حسی و بیهوشی تا جایی که میدونم اختیاری نیست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من هشت ماه پیش زایمان کردم بی حس شدم.ببین کمر درد و سردرد در واقع وجود نداره.

تو به محض اینکه زایمان میکنی بعد از اتمام بی حسی درد هات شروع میشه که غیر قابل تحمل نیست و وقتی بهت شیاف بزنن کاملا قابل تحمله 

سعی کن بعد عمل سرت رو زیاد تکون ندی تا سردرد نشی بخصوصا هشت ساعت اول

تا چند مدت بعد هم شاید سردرد تا بدن درد داشته باشی که بخاطر عوارض عمل و خستگی و بی خوابیه 

که ته ته بی خوابی  و خستگی تا شش ماهگیه بعدش همچی بهتر میشه 

بدنت کم کم به حالت اولیه برمیگرده و از درد خبری نیست 

در کل نگران عمل نباش شاید کمی سخت باشه ولی میگذره 

بقول جمله معروف که میگه زنانی که می‌ زایند زندگی می‌بخشند 

زندگی بخشیدن درد داره ،ولی ارزششو داره 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
الهیییییبیی😍منم به خاطر دیدن جوجه کوچولوم دوس دارم بی حس شمممپس حرف نزنم.. بالش نزارم.. سرمو بلند ن ...

نوشیدنی های کافئین دار نسکافه و قهوه و کاپوچینو زمانی که دکتر اجازه مصرف داد حتما بخورید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزمشما تهران هستین؟کدوم بیمارستان زایمان کردین

سلام جانم

من کرج بودم بیمارستان مریم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بدن با بدن فرق داره ،مهارت دکتر که آمپول میزنه تو دلو روده هم حسش میکنیم هم مهمه😁 من سردرد نگرفتم ح ...

دوستم کدوم بیمارستان میخوای برای زایمان؟

سردرد که بخاطر حرف زدن و تکون دادن سر بعد از عملهاگه اینکارارو نکنی سردرد نمی‌گیریمنم بی حس بودمالان ...

ن دکترم میکفت اصلا ربطی نداره

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

سزارینم اختیاری بود و با بی حسی،اونم به دو دلیل,یکیش این بود که زایمان بدون درد داشته باشم و لحظه تو ...

چرا دکترم گفت هر کدوم خودت بخای برات انجام میدیم.. منو قبلا دوبار عمل کرده با بیهوشی.. این دفعه گفت خودت انتخاب کن

من هشت ماه پیش زایمان کردم بی حس شدم.ببین کمر درد و سردرد در واقع وجود نداره.تو به محض اینکه زایمان ...

مرسی از اینکه تحربه قشنگتو باهام به اشتراک گذاشتی🤍🤍 فقط یه سوال من تا ۸ساعت سر تکون ندم و بلند نشک. پس چطور شیر بدم؟ از کی باید شیر بدم؟

سلام گلمان شالله به سلامتی زایمان کنی🌹من سردرد داشتم که بالش نزاشتم و کاپوچینو میخوردم

ممنون گلم یه سوال.. بچه رو کی میارن آدم شیر بده؟

اخه اینجا میگن اگه تا چندساعت تکون نخوری، سردرد نمیگیری.. اگه تکون نخوریم چجوری شیر بدیم پس؟