2777
2789

ما یه گروه فامیلی داریم که فضا ، فضای شوخی و سر به سر هم گذاشتنه، بعد ما یه باغ داریم که آخر هفته ها میریم اونجا و همیشه قبل رفتن تلفنی باهم هماهنگ میکنیم که ساعت چند بریم و کی چی بیاره ، بعد دیشب آخر شب من سر به سر پسر عمه م گذاشتم گفتم فردا میریم باغ شما دعوت نیستید ، اونم خندید و باور نکرد ، میدونست شوخی میکنم باهاش ، بعد الان یکی از عمو هام بلند شده رفته الان باغ فکر کرده من جدی میگم ، بعد زنگ زده به بابام شاکی ، بابام گفت بابا نیلوفر دیشب داشت شوخی میکرد الان بابام هم دعوام کرد ، ولی هیچ کس آخه باور نکرد همه میدونستن من شوخی میکنم به نظرتون لفت بدم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لفت نده بچه بازیه تو جروه پیام بزار وقتی اینجا فضاش شوخیه منم شوخی کردم پس الان اونی که فک کرده ج ...

👌👌🤣🤣

گروه فامیلی خیلی بده همش سو تفاهم پیش میاد😑

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

👌👌🤣🤣گروه فامیلی خیلی بده همش سو تفاهم پیش میاد😑

همه شوخی میکنیم همه با جنبه ایم ، همه میدونستن من دارم سر به سر پسر عمه م میزارم بدون هماهنگی ما اصلا باغ نمیریم

همه شوخی میکنیم همه با جنبه ایم ، همه میدونستن من دارم سر به سر پسر عمه م میزارم بدون هماهنگی ما اصل ...

👌👌خب عزیزم کلا گروه فامیلی ینی همین مخصوصا بزرگترا که متوجه شوخی نمیشن اکثرا، فکرمیکنن جدی میگید شمام هرشوخیی نکن سعی کن حواست باشه بد برداشت نشه

بلاخره گروه فامیلیه همه هستن گروه دوستا که نیست هیچکی ناراحت نشه و منظورتو بگیرن

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

👌👌خب عزیزم کلا گروه فامیلی ینی همین مخصوصا بزرگترا که متوجه شوخی نمیشن اکثرا، فکرمیکنن جدی میگید ش ...

والا دیگه قسم خوردم هیچ حرفی تو گروه نزنم فقط پیام هارو بخونم

والا دیگه قسم خوردم هیچ حرفی تو گروه نزنم فقط پیام هارو بخونم

😂😂نه دیگه اینجوری 

حرف بزن ولی خب توگروه باید حواست باشه چی میگی باهرحرفی امکان داره سوتفاهم پیش بیاد