2777
2789
عنوان

سیاست های همسرداری

306 بازدید | 31 پست

‍ #سياست_هاى_همسردارى

تعريف كردن از كار همسر

يكى از عواملى كه نشان دهنده توجه شخص به همسرش مى باشد تعريف كردن از كار همسر و تشويق او است.

هيچ اشكالى ندارد كه مرد هربار بر سر سفره مى نشيند، از دست پُخت همسرش تعريف كرده و او را به جهت پختن غذاى لذيذ تشويق كند.

چه عيبى دارد كه وقتى شوهر از بيرون خريد خوبى انجام مى دهد، زن از ميوه هاى خوبى كه انتخاب كرده تعريف كند؟

"اين تعريف ها نشان مى دهد كه ما متوجه زحمات و تلاش هاى همسرمان هستيم"

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
دقیقااا خیلی جوابه

«معمولا» مردها وقتی ازشون تعریف میکنی یجوری میشن😄 انگاری خجالت میکشن تمام گارد شون برای ورفتن ها و نخریدن ها باز میشه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو حق با توعه عزیزم با لحن اروم و مهربونبعدش میبینی ک وایمیسته از حق تو دفاع کردن

اصلا امان نمیده حرف بزنم حمله میکنه بهم

بعدشم خیلی زود پشیمون میشه تراپی ام

میره ها ولی خوب نمیشه

ینی تعریف الکی؟وقتی کارش خوب نیست به دروغ تعریف کنیم؟

تعریف از همسرت اما وقتی کار خوب نیست به اون ربطش ندیم ، ربطش بدیم به بقیه !

مثلا میوه خراب میخره ، نگو که تو بد خریدی ، بگو میوه فروش چقدر بی وجدان بود اینا رو داد به تو ! 

مرد دفعه بعد دقت میکنه خوب ها رو بخره ! در همه موارد حالا من اینو مثال زدم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چیکارکنم وقتی عصبی میشه زود آروم شهوکاربه دعوا .و....نکشه

اینا دوطرفه است. یعنی برای جلوگیری فقط شما مسئولیت و وظیفه نداری. خودشم یه سهمی داره. اینکه خود داری کنه یا تحمل کنه یا اصلا بره یه دوری بزنه حال و احوالش آروم بشه. 

ولی سهم شما : سعی کنین درکش کنی. اگر از موضوعی تو محل کارش ناراحته. بهش حق بدی باهاش همدردی کنی. 

دیدی بچه میخوره  زمین یا مثلا دردش میگیره فوری اون زمین یا توپی که بهش خورده رو دعوا میکنیم تا گزینه نیفته؟.. یچیزی مثل همین. 

اگر موضوع دعوا شما هستین. یعنی حرفی رفتار شما که ناراحتش کرده. بذارید راحت حرف بزنه تو حرفش نپرین. فقط گوش بدین. دعوت به آرامش کنین وبگید من دارم به حرفات گوش میدم! چیشده؟ چی ناراحتت کرده؟ من کاری کردم؟ و روبروش بشینید و گوش بدین. بذارید راحت همه حرفاشو بزنه. 

اینم بگم منم گاهی زبون درازو بی ادب میشم

شماهم سعی کن قبل اینکه به  «الان چی جواب بدم که جیگرسو بسوزونه دلم حال بیاد» فکر کنی، به  «در چه موقعیتی هستیم و از چی ناراحته» فکر کن. 

قدرت زن به تخریب نیست. درحالی که خوب میسوزونه. 

قدرت و هنر زن به ساختنه به ایجاده.به جریان دادنه. مدیریت کردنه

اینا دوطرفه است. یعنی برای جلوگیری فقط شما مسئولیت و وظیفه نداری. خودشم یه سهمی داره. اینکه خود داری ...

خدایی مرد خیلی خوبیه اگه هرچی ام خسته

باشه سر من خالی نمیکنه همیشع احتراممو

داره ولی زود عصبی میشه عصبی ام بشه

یهویی میزنه منو مثلا توعید مهمون داشتیم

زیاد بودن خولستن ۱۵هم برن نذاشت برن

منم مریض بودم تواتاق بهش گفتم وای

ولشون کن برن گفت مگه سگم که ولشون

کنم ردتو دهنم عصرش که رفتن منم بهش

گفتم ...خوردی دوباره دس روم بلندکردی

ارث کدوم باباتو خوردم بگو بدمت که اونم

کم نذاشت تاخوردم زدم خوبیهاش خیلی

بیشتره دلم نمیخاد ازش جداشم ولی گاعی

دلسرد میشم ازش 

ینی تعریف الکی؟وقتی کارش خوب نیست به دروغ تعریف کنیم؟

بله. 

چه عیبی داره؟ از زخم زبون و سرکوفت که بهتره. 

اگه میخواید چیزی رو رشد بدید اول باید به اون ارزش بدین توان اصلاح و حرکت بدین. 

غیراز این فقط اعصابشو بهم میریزید