2777
2789

دامادمون وضعش خیلی خوبه همه چی داره ولی داداش کوچیکم قربونش بشم از دار دنیا یه کامپیوتر یه گوشی داره ادم کاملا سالم حتی اهل قلیون نیست تنها دلخوشیشم بدنسازی که میره به هیکلش میرسه به هیچکسم ازاری نمیرسونه ولی دامادمون باهمه اموال بهش حسودی میکنه باورتون نمیشه یه روز دیدم قرصای مولتی ویتامین داداشم کرد تو جیبش دزدید اخه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا میدونی حسودی میکنه ؟ لون مولتی ویتامینم شاید داستان داشته باشه مثلا یه پولی برای خانوادت خرج کرده بوده راضی نبوده با خودش گفته بجاش یچیزی از اینجا بردارم

عموی من ب بابام حسودی میکرد دقیقا همین شرایط بودن واینم بگم ک اخرشم ضربه بدی بهمون زد .خیلی اشتباه کردیم ک همون اوایل باش قطع رابطه نکردیم .ادمای حسود نیازی نیس ازشون پایین ترباشی اونا حسود وجودتن 

خب حسادت یه نوع مریضیه و ب پولدار بودن نیس...والله شوشو وضعش درحد ابروداریه...دوستش میلیاردره  و تو ساخت وساز دست داره..شوشو میاد از دوست مشترکشون یه فرغون می‌خره...این دوست میلیاردرش زنگ زده بود ب اون فروشنده فرغون ک تو باااااید فرغون ازش پس بگیری بديش ب من..خخخخخ شوشو فرغون رو استوری کرده بود